Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ένωση Ιστιαίας – Αλάτσατα 1-0, με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις



Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας της Εύβοιας, η Ιστιαία πήρε τη νίκη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων  με αυτογκόλ του Καραγιάννη.
Ο αγώνας κράτησε όλους στο γήπεδο σε εγρήγορση από το πρώτο δευτερόλεπτο, έχοντας τα στοιχεία του ντέρμπι μιας και οι δύο ομάδας βρίσκονται κοντά στην κορυφή.
Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το γκολ, με τους γηπεδούχους να έχουν τις φάσεις στο πρώτο μέρος, και τα Αλάτσατα στο δεύτερο.
Η φάση όμως που θα έφερνε και το γκολ, δεν ήλθε μέχρι το 93, που σε εκτέλεση φαουλ του Γαβριήλ για την Ιστιαίας, ο Καραγιάννης μέσα στην μικρή περιοχή προσπάθησε να διώξει, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και δίνοντας την «λύτρωση» στους γηπεδούχους.
Με τη νίκη της αυτή η Ιστιαία ισοβαθμεί με τον αντίπαλό της στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση του κου Χουλιάρα
σε σκληρό φάουλ που δέχτηκε ο Φίλιππος Σταμούλος, ο οποίος μάλιστα τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή, ενώ οδηγήθηκε και στο ΚΥ Ιστιαίας για τον βαρύ τραυματισμό στο πόδι του. Τα παράπονα έχουν να κάνουν στο γιατί δεν δόθηκε τουλάχιστον κίτρινη κάρτα σε αυτή την πολύ σκληρή και αντιαθλητική συμεπριφορά.


Φάσεις

Στο 6΄και στο 16΄ ο Παπασταμούλος χάνει δύο καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.
Στο 23΄ Ο Λυσσέας με το κεφάλι στέλνει την μπάλα και πάλι λίγο άουτ, ενώ στο 59΄ για τα Αλάτσατα, ο Νερούτσος πλάσαρε και αυτός λίγο έξω από το δοκάρι του Μουρίδη.
Μεγάλη ευκαιρία χάνει και στο 63΄ ο Μιχαηλίδης στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο και στο 74΄ η Ιστιαία απαντά με τον Κατσάρη να σουτάρει για στόχο και τον Τρίκα να αποκρούει. Ο  ίδιος παίκτης στο 76΄ στέλνει με το κεφάλι την μπάλα πάνω από το οριζόντιο του Τρίκα.
Στο 77΄ ο Βασίλης Λυσσέας βλέπει δεύτερη κίτρινη κάρτα και αφήνει την ομάδα της Ιστιαίας με 10 παίκτες για τον υπόλοιπο αγώνα.
Τελευταία καλή στιγμή για του φιλοξενούμενους στο 86΄ με τον Μουρίδη να αποκρούει με εύστοχη εκτίναξη του σουτ του Γκίνη.
Η λύτρωση για τους γηπεδούχους  ήλθε στο 93΄ όταν ο  Γαβριήλ έστειλε την μπάλα με εκτέλεση φάουλ μέσα στην περιοχή  εκεί που βρισκόταν ο Καραγιάννης, ο οποίος προσπάθησε με το κεφάλι να διώξει την μπάλα, στέλνοντας την τελικά στα δίχτυα της ομάδας του, δίνοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα του Τσελίκα και φέρνοντας τις δύο ομάδας στην ίδια θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΣΣ: θα ακολουθήσει ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ αλλά και VIDEO με φάσεις και το γκολ…


Ένωση Ιστιαίας (Δήμος Τσελίκας-Δημήτρης Ζουπανιώτης):
Μουρίδης, Γερογιώργης, Μαχός, Καλιβάτσι, Χονδρός (66′ Κατσαρής), Λυσσέας, Σταμούλος (75′ Σταματόπουλος), Βασιλείου, Παπασταμούλος, Γαβριήλ, Στεργίου (92΄ Γερογεωργάκης).

Αλάτσατα (Γιάννης Φούρλης):
Τρίκας, Τουζούν, Ντούκα, Τσιτσόπουλος, Κουτσαυλής (79′ Καραγιάννης), Τσάλλας, Νερούτσος, Αργυρός, Τσακλάνος, Μιχαηλίδης (89′ Φωτεινός), Γκίνης

Διαιτητές: Χουλιάρας (Πριόνας – Παυλάτος)