Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η μπίλια έκατσε στο "Χ" Ταμυναϊκός - Ελλήσποντος 1-1


Πολύ δυνατό παιχνίδι που είχε τα στοιχεία του ντέρμπι (πάθος, ένταση, δυνατές μονομαχίες αρκετές κίτρινες κάρτες αλλά και καλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες) έγινε στο Τσαρπάλειο του Αλιβερίου όπου Ταμυναϊκός και Ελλήσποντος ήρθαν ισόπαλοι 1-1.
Οι γηπεδούχοι δεν βρέθηκαν στην καλύτερη τους μέρα αλλά προηγήθηκαν στο σκορ και είχαν κάποιες καλές στιγμές (4-5 ευκαιρίες) να διπλασιάσουν τα τέρματα τους τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκαν και όσο το παιχνίδι πήγαινε προς το τέλος το αποτέλεσμα κρεμόταν σε λεπτή κλωστή.
Οι φιλοξενούμενοι διεκδίκησαν το αποτέλεσμα σε όλο το παιχνίδι παίζοντας ανοιχτά, είχαν 3 καλές ευκαιρίες και απείλησαν ακόμα και με διπλό, δείχνοντας ότι δίκαια βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία.
Στα άσχημα ο τραυματισμός στο γόνατο του Μαρίνου που έφυγε υποβασταζόμενος από το γήπεδο αλλά στο τέλος του αγώνα φαινόταν να είναι καλύτερα.

Γκολ και φάσεις:

Στο 7' ο Κουζούλογλου έκανε ωραίο ανάποδο ψαλίδι αλλά ο Μητακίδης ήταν σε καλή θέση και δεν ανησύχησε ιδιαίτερα.
Στο 10' μετά από πάσα του Βρέττου από τα πλάγια ο Βασίλης Αναστασίου μπήκε μέσα στην περιοχή βρέθηκε απέναντι από τον Βασιλείου αλλά η λόμπα που έκανε πέρασε πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.
Στο 14' οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν ο Κουζούλογλου βρέθηκε σε τετ α τετ με τον Μητακίδη αλλά το σουτ που έκανε έβγαλε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Ταμυναϊκού.

Στο 19' ο Σίμωσης μπήκε από αριστερά στην περιοχή, βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Μπούρικα και ο διαιτητής της συνάντησης κος Πόγκας έδειξε το σημείο του πέναλτι.
Ο Σίμωσης που ανέλαβε την εκτέλεση ήταν εύστοχος κάνοντας το 1-0.

Στο 28' τραυματίστηκε ο Μαρίνος  στο δεξιό γόνατο και μετά από 4λεπτη διακοπή αποχώρησε και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου αλλά αργότερα επέστρεψε στο γήπεδο.

Στο 40' πάλι ο Σίμωσης μπήκε από αριστερά σούταρε στην κλειστή γωνία του Βασιλείου ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 45+1' ο Αγγελάτος είχε απευθείας εκτέλεση φάουλ που απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Βασιλείου.
Στο 46' από σέντρα του Βρέττου ο Σίμωσης έκανε ωραία γυριστή κεφαλιά αλλά ο Βασιλείου απέκρουσε.
Στο 59' ο Κουζούλογλου είχε ωραία καρφωτή κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι του Μητακίδη.
Στο 69' ο Γιαντόμ φεύγει στην πλάτη της άμυνας από θέση μέσα δεξιά αλλά προτίμησε να πασάρει στον Κρόκο και όχι να σουτάρει με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία για τους γηπεδούχους
Στο 78' ο Ταμυναϊκός ισοφάρισε τα δοκάρια όταν σε σέντρα σουτ του Δήμου η μπάλα βρήκε τη συμβολή των δοκαριών του Βασιλείου.

Στο 85' ο Κουζούλογλου εκμεταλλεύτηκε μακρινή μπαλιά και λάθος εκτίμηση της φάσης από τον Κουτσαυλή του οποίου έκλεψε την μπάλα και με ωραίο σουτ έκανε το 1-1.

Στο 88' ο Νάνος από καλή θέση πλασάρει άστοχα και χάνει καλή ευκαιρία
Στο 89' ο Σίμωσης από καλό σημείο μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 90+4' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λάμπρου πέρασε λίγο άουτ.

Διαιτησία: Πόγκας, Δάλλας - Σέρρας



Ταμυναϊκός (Γιάννης Καρβέλης):
Μητακίδης, Δήμου, Αγγελάτος(66' Κρόκος), Κουτσαυλής(87' Λάμπρου), Βελαέτης, Αναστασίου Ι, Γιαντόμ, Αναστασίου Β(72' Μεταξάς), Σίμωσης, Ζαχαριάς(60' Πιλάτης), Βρέττος.


Ελλήσποντος Ν.Λαμψάκου (Κώστας Καλλιμάνης):
Βασιλείου, Ντούκα, Μαρίνος(38' Φτούλης), Γεωργίου, Μπούρικας, Χύσκα, Νικολάου, Κατσίμπρας, Κουζούλογλου, Ανέστης, Ντούμας(87' Νάνος).