Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕΚ Νέου Πύργου - Πανηλιακός 2-0



Για την 6η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Κατηγορίας της Εύβοιας η ΑΕΚ Νέου Πύργου νίκησε την νεοσύστατη ομάδα του Πανηλιακού με 2 – 0,  διπαλσιάζοντας
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν ελαφρό προβάδισμα και έφτασαν κοντά στο γκολ μες τον Γάσπαρη, ο οποίος τράνταξε με την μπάλα τα δοκάρια του Ευαγγελόπουλου.
Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι εκμεταλεύτηκαν καλύυερα τις ευκαιρίες και άνοιξαν το σκορ στο 10΄ με σουτ του «αειθαλούς» Χρήστου Μακαντάση.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ Ν. Πύργου ανέβασε ρυθμό, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν αρκετές φορές στην περιοχή του Ευαγγελόπουλου, χωρίς όμως να καταφέρνουν να βρούν στόχο.
Έτσι, λίγο πριν το τελικό σφύριγμα του κου Καρρά, ο Γιάννης Ντέντης στο 90΄ κλείδωσε τη νίκη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Παλαιολόγου και κάνοντας το τελικό 2-0.

ΣΣ: το δεύτερο μέρος του αγώνα παρακολούθησε κλιμάκιο της ΕΠΣΕ (δείτε το φωτορεπορτάζ)

Δείτε το  2-0 απο την Γιάννη Ντέντη



Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στην φωτογραφία που ακολουθεί μετά τις συνθέσεις


ΑΕΚ Νέου Πύργου: 
Ευαγγελόπουλος, Κυπραίος, Αθανασιάδης (36′ Παπαδιώτης), Καραβάς, Μακαντάσης, Αξενός, Ντέντης, Παπαθανασίου, Μπιαμής (58′ Κομποθανάσης), Γοργομάτης (58′ Κερασιώτης), Τζιντοντάι (58′ Σιμεόνοφ).

Πανηλιακός: 
Παλαιολόγος, Δημητράνας Δ,  Δημητράνας Ν, Καπλάνης, Κορτέσης (69′ Βαλμάς), Κερασιώτης, Μηνάς (46′ Σταθαράς), Ταφραλής (58′ Παπαγεωργίου), Αγαπητός, Γάσπαρης, Λάιος.

Διαιτητές: Καρράς (Μούτουπας-Παπαθανασίου)