Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με απίστευτη ανατροπή ο Ταξιάρχης. 2-1 τον Κεραυνό Χαλκίδας


Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Κατηγορίας Εύβοιας η ομάδα του Ταξιάρχη κέρδισε κάνοντας ανατροπή, τον Κεραυνό Χαλκίδας με τελικό αποτέλεσμα 2-1.
Το παιχνίδι είχε συγκλονιστική εξέλιξη και κράτησε όλους τους φιλάθλους σε εγρήγορση με τις ανατροπές του.

Η ομάδα της Χαλκίδας ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ κάνοντας στο 10΄ το 0-1 με το ψιλοκεραμαστό πλασέ του Αλεξίου, σκορ που ήταν και αυτό του ημιχρόνου.
Οι γηπεδούχοι  κέρδισαν πέναλτι στο 48΄ που όμως αστόχησε ο Καραβάς να βρεί στόχο  και παρέμεινε το εις βάρος τους σκορ.
Στο 88΄ ο Κώστας Μισιρλής είδε δεύτερη κίτρινη και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

Στο 90΄ για μια φορά ακόμα ο Ταξιάρχης χάνει την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια αφού ο Χρήστος Γκαμίλης εκτέλεσε πέναλτι που απέκρουσε ο Μίχος.
Ο αγώνας είχε λόγω αρκετών τραυματισμών και αλλαγών που πραγματοποιήθηκαν, είχε αρκετές καθυστερήσεις και στο τέταρτο λεπτό τους ο Καραβάς «πήρε το αίμα του πίσω» βρίσκοντας  με το κεφάλι τα δίχτυα του Μίχου και στέλνοντας ποδοσφαιριστές και φιλάθλους σε έξαλους πανηγυρισμούς κάνοντας το 1-1.
Στο 98΄ ο Χρήστος Γκαμίλης εκτελεί κόρνερ και «στέλνει» την μπάλα στον Καραβά που ολοκλήρωσε την «εκδίκησή του» με το κεφάλι διπλασιάζοντας τα τέρματα των γηπεδούχων και κάνοντας της ανατροπή, 2-1, με τον ρέφερι να σφυρίζει για τελευταία φορά με την πραγματοποίηση της σέντρας από τους φιλοξενούμενους.

AE Ταξιάρχη (Κώστας Μισιρλής): 
Σάμιος, Τσαμούργολου, Μπαλαμούτης (65′ Δέσπους), Καπόλος, Κοντογιάννης, Βογιατζής, Γκαμίλης, Λυσσέας (70′ Σταματονικολός), Καραβάς, Δημητράκης, Χουβαρδάς (80′ Μισιρλής).

Κεραυνός Χαλκίδας (Χρήστος Αντωνόπουλος): 
Μίχος, Ζαφείρης, Στούρας, Στάμου, Σαμαρτζής, Αντωνίου, Ραβανός (90′ Ελευθεριάδης), Γιαπλές (55′ Παπαγρηγορίου), Αλεξίου (89′ Βαρτζής), Τιόπουλος (70′ Τουλούμης), Καρκαλής.

Διαιτητές: Καρράς (Μούτουπας-Παπαθανασίου)