Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μεγάλο διπλό οι "Λύκοι" 3-1 μέσα στην Ερέτρια


Μεγάλη νίκη πέτυχε η Μακρυκάπα νικώντας τον Απόλλων Ερέτριας με 3-1 μέσα στην έδρα του για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας.
Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν κλειστό και τις λίγες επιθετικές προσπάθειες που έκαναν και οι δύο ομάδες εξουδετέρωναν εύκολα οι αντίπαλες άμυνες.
Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν αρκετές καλές φάσεις  από τις δύο πλευρές και θα μπορούσαν να έχουν μπει περισσότερα τέρματα, με τους γηπεδούχους να χάνουν απίστευτη τριπλή ευκαιρία στο 69' να ισοφαρίσουν και τους φιλοξενούμενους να έχουν ευκαιρία και δοκάρι στο 76' να πετύχουν νωρίτερα τρίτο γκολ.

Η Μακρυκάπα προηγήθηκε στο 24' όταν ο Στούπας έβγαλε μπαλιά στον Καραντάκη αυτός διεκδίκησε την μπάλα από τον τερματοφύλακα Τόρα (πήγαν και οι δύο στην μπάλα με προβολή) που έκανε έξοδο, η μονομαχία έβγαλε νικητή τον επιθετικό των φιλοξενούμενων που με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Στο 45+2' ο Μουτουσίδης είδε τον Δρενάφτση που ήταν λίγο έξω από την εστία του έκανε ψηλοκρεμαστό σουτ ο τερματοφύλακας της Μακρυκάπας έκανε πίσω βήματα, βρήκε την μπάλα αλλά δεν υπολόγισε σωστά  καθώς αυτή είχε περάσει την γραμμή του τέρματος και έτσι έγινε το 1-1.

Στο 55' ο Καραντάκης με ωραία απαλλαγή έφερε την μπάλα στο αριστερό του πόδι και από εκεί στην δεξιά γωνία του Τόρα κάνοντας το 1-2.

Στο 69' ο Απόλλων χάνει την ευκαιρία του αγώνα (ίσως και του πρωταθλήματος) όταν ο Μπασούκος βρέθηκε σε τετ α τετ με τον Δρενάφτση ο τερματοφύλακας της Μακρυκάπας απέκρουσε προσωρινά η μπάλα έφτασε στον Κικίδη το σουτ του οποίου και πάλι απέκρουσε ο Δρενάφτσης η μπάλα στρώθηκε στον Μουτουσίδης που έκανε νέο σουτ αλλά σαν από μηχανής θεός ο Μπασινάς απομάκρυνε πάνω από την γραμμή του τέρματος σώνοντας την ομάδα του από βέβαια παραβίαση.

Στο 76' σέντρα σουτ του Σακκά έβγαλε ο Τόρα δύσκολα σε κόρνερ την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Σίδερης και έστειλε την μπάλα στην συμβολή των δοκαριών του τερματοφύλακα του Απόλλωνα.

Στο 90+1' σουτ του Μουτουσίδη πέρασε λίγο άουτ και στο 90+5' ο Σακκάς βρέθηκε απέναντι από τον Τόρα και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το τελικό 1-3.

Στο 71' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας των γηπεδούχων Χρήστος Μωραϊτης γιατί σύμφωνα με τον διαιτητή κ. Βελέτζα τον έβρισε από τον πάγκο.

Διαιτησία: Βελέτζας, Κωνστάντιος - Σέρρας.

Απόλλων Ερέτριας (Αντώνης Τσαραντάνης).
Τόρα, Καραμπέτσος, Ζαχαρόπουλος, Σμπιλίρης, Μπισμπικόπουλος, Ευγενίου(53' Σταματάκος), Κικίδης(90' Συκάς), Αντζέλι, Μπασούκος, Μουτουσίδης, Πετράκης(53' Ρούσσος).


Μακρυκάπα (Νίκος Κιαπέκος - Βασίλης Θαλάσσης).
Δρεναφτσής, Χασάνδρας Δ, Χασάνδρας Χρ, Κουτσαυλής, Πουρνής, Μπασινάς, Γκίκας, Στούπας(56' Σακκάς), Τσούτσης(87' Λέκκας), Σίδερης(90+2' Καρκαλής Ι), Καραντάκης.