Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με εγγλέζικο σκορ Αυλίδα - Προποντίδα 3-4



Σε ένα παιχνίδι που είχε πολλά γκολ, πολλές αποβολές και έντονες συγκινήσεις η Προποντίδα επιβλήθηκε με το Αγγλικό 4-3 μέσα στην Αυλίδα και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν για 85 περίπου λεπτά με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Σαμαρά από το 5'  κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 στο ημίχρονο και 4-1 στο 67', αλλά οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και μείωσαν στο 75' σε 3-4 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι και  στο τέλος επικράτησαν τα νεύρα και οι αποβολές.

Μόλις στο 2' ο Στούπας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κηρόπουλου κάνοντας το 0-1.

Στο 5' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Σαμαράς καθώς ανέτρεψε αντίπαλο που ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Στο 38' η Προποντίδα έκανε το 0-2 με σκόρερ τον Γκιόση.

Η Αυλίδα μείωσε στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Παπαρούνη σε 1-2 αλλά με δύο γρήγορα γκολ στο 62' με τον Γκιόση και στο 67 με τον Κοτσαλά η Προποντίδα έκανε το 1-4 και φαινόταν ότι καθάρισε τον αγώνα.

Η Αυλίδα όμως αντέδρασε άμεσα και με γκολ του Ντασιώτη στο 72' και του Χασανάι στο 75' έκανε το 3-4 κάνοντας το παιχνίδι αμφίρροπο έως το τέλος του εκεί που είχαμε και άλλες τρεις αποβολές ποδοσφαιριστών και την αποβολή του προπονητή των γηπεδούχων με 2η κίτρινη.

Στο 88' αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη ο Κάκιος για την Αυλίδα (εξύβριση σε αντίπαλο) και ο Βελούσι της Προποντίδας (βίαιη απώθηση σε αντίπαλο).
Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Μάλλιαρης της Αυλίδας και με την λήξη του αγώνα και ο προπονητής Θάνος επίσης με 2η κίτρινη.

Διαιτησία: Βελέτζας, Νέγρης - Νικολάου

Αυλίδα (Γιώργος Θάνος):
Κηρόπουλος, Ντούρμας, Αναστασίου (70′ Πάλλης), Ζαζάς, Βάθης (46′ Παυλίδης), Κάκιος, Παπαρούνης (63′ Χασάναι), Μάλλιαρης, Θάνος, Ντασιώτης, Τσεμπέλικος (46′ Βισβίνης).

Προποντίδα (Παναγιώτης Σκόνδρας):
Κουσκούτης, Σαμαράς, Δουρμούσογλου, Μωραΐτης, Σταθόπουλος (51′ Χρυσοστάλης λ.τ.), Αθανασίου, Στούπας, Κοτσαλάς, Γκιόσι, Βελούσι, Παράκατης (16′ Φρυγανάς).