Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αναγέννηση Μαντουδίου - Ατρόμητος Βασιλικών 2-1


Για την 15η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας της Εύβοιας, νικήτρια αναδείχθηκε η Αναγέννηση Μαντουδίου με 2-1 επί του Ατρόμητου Βασιλικών.
Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Θανάση Τσικτσίρη εξακολουθεί να σκαρφαλώνει προς την κορυφή, έχοντας 25 βαθμούς με συνολικά 7 νίκες και από 4 ήττες και ισοπαλίες,  με τη σημερινή νίκη να είναι η έκτη στους τελευταίους επτά αγώνες της ομάδας.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πρώτοι μπροστά στο σκορ, όταν στο 29΄ ο Δημήτρης Δαρζέντας  ευστόχησε από την άσπρη βούλα, 1-0.
Η ομάδα του Χρήστου Δήμου απάντησε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους με τον Παναγιώτη Σταματούλα να βρίσκει τα δίχτυα του Μπίλα στο 45΄ και να στέλνει τις ομάδες για ανάπαυλα με σκορ, 1-1.
Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 74΄ ο Θανάσης Τσικτσίρης, που σε ρόλο ποδοσφαιριστή βρήκε τα δίχτυα του Αντωνίου και έδωσε τους τρείς βαθμούς στην ομάδα του.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την αποβολή του Καρατζά στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο οποίος είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα της κας Κουκούρα για ανάρμοστη συμπεριφορά.


Αναγέννηση Μαντουδίου (Θανάσης Τσικτσίρης):
Γ. Μπίλας, Καμπούρης (61′ Γιανννουκάκος), Πουλιπούλης, Δασκαλόπουλος, Τσικτσίρης, Α. Δαρζέντας, Μουργκογιάννης (86′ Τσιβίκας), Δ. Δαρζέντας, Λιάσκος, Ν. Μπίλας (81′ Λιάκος), Τάρλας (46′ Βούλγαρης).

Ατρόμητος Βασιλικών:
Μ. Αντωνίου, Ηλιοδρομίτης, Καρατζάς, Δήμου, Ι. Μιχαλόπουλος, Σταματούλας, Λαδογιάννης, Γεωργίου, Γαβριήλ, Α.Γ. Θεοχάρης, Αλοΐζος.

Διαιτητές: Κούκουρα  (Κοτταρά-Μούρτικας).