Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Γιώργος Ψαθάς: «Οι ομάδες συντηρούν τα γήπεδα και ο Δήμος βοηθά» (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)



Στη σημερινή εκπομπή (18-5-2020) Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ που επιμελείται και παρουσιάζει η ομάδα του EviaGoal στον EVRIPOS 90FM, o  Άγγελος Σμπιλίρης και ο Γιώργος Νικολάου  μίλησε ο Δήμαρχος Διρφύων – Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς.

Ο κος Ψαθάς μιλά πρώτα – πρώτα για την θετική συμπεριφορά των πολιτών σε σχέση με τα μέτρα λόγω κορονοϊού και στη συνέχεια για τα προβλήματα που υπάρχουν στις αθλητικές υποδομές του Δήμου, για το γήπεδο των Ψαχνών, για το ποιοι συντηρούν γενικά τα γήπεδα του Δήμου τονίζοντας πως "οι ομάδες συντηρούν τα γήπεδά του και ο Δήμος βοηθά όπως μπορεί",  έργα που έγιναν αλλά και τα προγραμματισμένα, όχι μόνο σε αθλητικό επίπεδο,  για την βοήθεια του Δήμου προς τις ομάδες και τα προβλήματα που δημιουργούνται λόγω κορονοϊού.
Στη συνέχεια ο κος Ψαθάς παίρνει θέση στα σενάρια αναδιάρθρωσης των κατηγοριών των πρωταθλημάτων , θέμα στο οποίο όπως τόνισε «έχω πάρει θέση εδώ και τέσσερα χρόνια».
Ο Δήμαρχος μιλά και για τις δυνατότητες και την ποιότητα του Ηρακλή Ψαχνών που ανέβηκε σε Εθνική Κατηγορία, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν είναι στα σχέδιά του επιστροφή στα Διοικητικά της Ένωσης του νομού Εύβοιας.


Ακούστε όλα όσα είπε ο  κος Ψαθάς  στο Γιώργο Νικολάου και Άγγελο Σμπιλίρη.


Επιμέλεια: Μπεκιάρης Χρήστος