Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Θανάσης Δήμου: «Μεγαλύτερος αντίπαλός μου είναι ο εαυτός μου» (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)




Στη σημερινή εκπομπή (18-5-2020) Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ που επιμελείται και παρουσιάζει η ομάδα του EviaGoal στον EVRIPOS 90FM, o  Άγγελος Σμπιλίρης και ο Γιώργος Νικολάου  μίλησε ο πρώτος σκόρερ της Β΄ Κατηγορίας (Α΄ Όμιλος)  και ποδοσφαιριστής του Ευβοϊκού Γουβών Θανάσης Δήμου.

Ο Θανάσης Δήμου μιλά για τη φετινή χρονιά που ξεκίνησε δύσκολα αλλά συνέχισε πολύ καλύτερα, παίρνοντας ο ίδιος «το χρυσό παπούτσι» στην Β΄  Κατηγορία με 18 τέρματα (όλα  σε 12 μόνο αγωνιστικές !).
Στη συνέχεια μιλά ο 25χρονος επιθετικός για την  άνοδο της τελευταίας του ομάδας, των Γουβών και για το ρόστερ της ομάδας, ενώ ακολούθως μιλά δίνοντας στοιχεία από το «ποδοσφαιρικό» του βιογραφικό ξεκινώντας από την Ιστιαία,  λέγοντας την άποψή του για τα πρωταθλήματα της Άμφισσας και της Αθήνας σε σχέση με της Εύβοιας.
Επίσης μιλά για τους προπονητές του και για τους συμπαίκτες του από τους οποίους και διδάχθηκε, αλλά και για αυτούς που σαν αντίπαλοι τον δυσκόλεψαν, όπως και για τις ομάδες που θα μπορούσαν να ανέβουν κατηγορία.
Μιλώντας για τον πρωταθλητή Αρτεμησιακό πως «είχε σταθερότητα από την αρχή» προσθέτοντας πως «από του χρόνου και οι δύο ομάδες, Γούβες και Αρτεμησιακός, θα αγωνίζονται μαζί στη μεγάλη κατηγορία».
Τέλος ο Θανάσης σχολιάζει τα σενάρια διάρθρωσης της Α΄ Κατηγορίας.

Ακούστε όλα όσα είπε ο Θανάσης Δήμου  στο Γιώργο Νικολάου και Άγγελο Σμπιλίρη.


Επιμέλεια: Μπεκιάρης Χρήστος