Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ελπιδοφόρο ξεκίνημα για τον Νηλέα Νεοχωρίου 2-0 τα Κριεζά


Ελπιδοφόρο ξεκίνημα για τον Νηλέα Νεοχωρίου που ήταν αποφασιστικός και έφτασε στην νίκη με αντίπαλο τα γειτονικά Κριεζά με σκορ 2-0.

Οι νικητές ήταν καλύτεροι στο Α' μέρος, διάστημα που πέτυχαν τα δύο γκολ και είχαν και 1-2 πολύ καλές στιγμές, αλλά μετά την αποβολή του Τουρέ στο 28' χρειάστηκε να κάνουν περισσότερο διαχείριση  του παιχνιδιού κάτι που το κατάφεραν και αυτό πιστώνεται πρωτίστως στον προπονητή Μίλτο Καρατζά, ενώ οι φιλοξενούμενοι  με παίκτη παραπάνω μετά την αποβολή δεν έβρισκαν τους διαδρόμους να φτάσουν σωστά στην περιοχή του Κότσαρη και προσπαθούσαν κυρίως από αέρος να απειλήσουν.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ (με δόση τύχης) στο 14' όταν ο Καρατζάς στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και με αυτογκολ έγινε το 1-0.

Στο 25' ο Ρουμελιώτης αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο σέντρα του Αποστόλου και έκανε το 2-0.

Στο 27' ο Καρλής έχασε μεγάλη ευκαιρία καθώς από πολύ πλεονεκτική θέση αστόχησε.

Στο 28' ο Τουρέ δέχτηκε 2η κίτρινη - κόκκινη για μαρκάρισμα και το Νεοχώρι συνέχισε να αγωνίζεται με 10 ποδοσφαιριστές.

Στο δεύτερο ημίχρονο την πρωτοβουλία των κινήσεων την είχαν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλή αμυντική λειτουργεία του Νηλέα (δέσποζε στην άμυνα η παρουσία του Φρυγανά) και προσπαθούσαν κυρίως με σέντρες να μπουν στην αντίπαλη περιοχή, ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να παίξουν την κόντρα επίθεση.

Τελικά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και ο Νηλέας πήρε την νίκη και τους τρεις βαθμούς.


Διαιτησία: Κούκουρα, Παππάς - Γάτος


Νηλέας Νεοχωρίου (Μίλτος Καρατζάς): Κότσαρης Γ, Κότσαρης Γ.Α(90’+2′ Μακρής), Σαμαράς, Ζωντός, Φρυγανάς, Τζόκας, Ρουμελιώτης (85′ Πόγκας), Τουρέ, Καρλής, Μαστροκώστας Α(62′ Τούντας), Αποστόλου (46' Ζωντος Γ).

Κριεζά (Γρηγόρης Γκογκορώσης): Καρκαλέτσης, Φελέρης (46′ Λαθουράς Σ), Ανδρέου (69′ Λυκούρης), Καρατζάς, Αθανασίου, Μπάνος, Φωτιάς, Λύκος (49′ Λαθουράς Α), Τσαλιαγκός, Περιβολάρης, Νικολάου (69′ Πάσχος).