Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Επανήλθε με φόρα η Κάρυστος 3-1 το Αυλωνάρι

 


Με φόρα επανήλθε μετά από 15 χρόνια στη Α' κατηγορία η Κάρυστος που επικράτησε στο "Λουμίδειο" γήπεδο της Καρύστου του Αυλωναρίου με σκορ 3-1.

Οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός ότι έμειναν από νωρίς με παίκτη λιγότερο λόγο αποβολής του τερματοφύλακα Δρόσου έφτασαν σχετικά εύκολα στη νίκη και τους τρεις βαθμούς και έδειξαν ότι ήρθαν για να μείνουν στην μεγάλη κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα, κινήθηκαν σε ρηχά νερά και δεν πήραν τίποτα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος χάνοντας μάλιστα και τον Ντραγκότι από το επόμενο παιχνίδι καθώς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη στην εκπνοή του αγώνα.

Η Κάρυστος άνοιξε το σκορ στο 9' με τον νεοαποκτηθέντα Αλέξανδρο Ρούσσο ο οποίος με σουτ έκανε το 1-0.

Στο 12' ο Δρόσος έπιασε την μπάλα έξω από την περιοχή και δέχτηκε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Βελέντζα.

Στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης η Κάρυστος καθάρισε τον αγώνα κάνοντας αρχικά το 2-0 πάλι με τον Ρούσσο στο 46' και στην συνέχεια το 3-0 με τον Ποδαρά στο 60' από πάσα του Ρούσσου.

Το Αυλωνάρι το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-1 με τον Μπράχα στο 75'.

Η γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια με τον Παπουτσή και τον Ρούσσο (ήταν από τους κορυφαίους).

Στο 90' ο Ντραγκότι δέχτηκε 2η κίτρινη - κόκκινη και χάνει το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του.


Διαιτησία: Βελέντζας, Κωνστάντιος - Γεωργαράς


Κάρυστος (Ηλίας Οικονομίδης):
Δρόσος, Παπουτσής, Καράβολας, Σφυρίδης, Γεωργιόπουλος (55′ Ραβιόλος), Ναυπλιώτης, Κασέμι, Τούρλας (65′ Μπιθικούκης), Ρουκλιώτης (55′ Ποδαράς), Σούλας (14′ Λεμονιάς) , Ρούσσος (65′ Ζάνι).


Αυλωνάρι (Γιώργος Τζόκας): Κιούσης, Ν. Παναγιώτου (61′ Παπανίκος), Μπρεγκανάκου, Καρατζάς, Παππάς (87′ Μπάρδι), Γλυκός (46′ Μάλλιος), Γ. Παναγιώτου (72′ Ξυράφης), Μαστροκώστας, Μπράχα, Μακρυνικόλας, Ντραγκότι.