Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Διπλό με ανατροπή και κορυφή για τον ΑΟ Χαλκίς 2-1 μέσα στη Σκεπαστή


Σπουδαίο διπλό και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε ο ΑΟ Χαλκίς μέσα στην δύσκολη έδρα της Σκεπαστής και κάνοντας το 2Χ2 βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ αντέδρασαν και πέτυχαν την ανατροπή.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν και έβαλαν δύσκολα στους φιλοξενούμενους, αλλά έμειναν με 10 παίκτες στο 1-1  και τελικά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την ισοπαλία και να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.

Η Σκεπαστή άνοιξε το σκορ 1-0  με τον συνήθη ύποπτο Δημήτρη Ζουζουλή στο 20', αλλά η Χαλκίδα αντέδρασε και έφτασε στην ισοφάριση 1-1 με δεξιοτεχνικό φάουλ του Θωμά στο 35'.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή που είχαν από το 70' που αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Τηλιόπουλος και με κεφαλιά του Καραχάλιου στο 80' έκαναν το 1-2 και έφυγαν με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.


Διαιτησία: Παπακυριάκος, Δαλλάς - Κοντογιαννίδης


Σκεπαστή (Στάθης Κατσικογιάννης):
Αλατζάς,  Θαλασσινός Ι τ Αθ, Ανδρέου, Καλίτσης, Καψάλας, Μαυρούτσικος, Γεωργίου, Θαλασσινός Ι τ Β (83′ Λαδογιάννης), Καρατζούδης (71′ Κανελλόπουλος), Τηλιόπουλος, Ζουζουλής.

ΑΟ Χαλκίς (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Αγριόδημος, Κολιόπουλος, Καρβελάς, Τζάβρας, Θωμάς, Τσούτης, Παλαιολόγος (73′ Μακρής), Καραχάλιος (81′ Πάλλης), Κωνσταντάγκας, Λούκας, Τόλης (65′ Χαλιώτης).