Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δάγκωμα των "Λύκων" στις καθυστερήσεις, Μακρυκάπα - Κάρυστος 3-2

 


Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα η Μακρυκάπα επικράτησε της Καρύστου με 3-2 με το νικητήριο γκολ να μπαίνει στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 στο Α' ημίχρονο και πίστεψαν ότι είναι κοντά στη νίκη αλλά η Κάρυστος δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με δύο γρήγορα γκολ στην επανάληψη έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο υπόλοιπο διάστημα ο αγώνας ήταν αμφίρροπος με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την νίκη που ήρθε τελικά για τους γηπεδούχους  στο 90+2' με χρυσό σκόρερ τον Βουρδάνο.

Το 1-0 για την Μακρυκάπα έγινε στο 18' με σκόρερ τον Καραντάκη.

Στο 38' ο Χίος με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του κάνοντας το 2-0.

Η Κάρυστος μπήκε δυνατά στο Β' ημίχρονο , μείωσε αρχικά με τον Σούλα στο 50' σε 2-1  και έφτασε στο 2-2 με σκόρερ τον Ρούσσο στο 54'.

Τελικά τη νίκη στους "Λύκους" με 3-2 έδωσε ο Βασίλης Βουρδάνος στο 90+2' μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Με αυτή την νίκη η Μακρυκάπα έκανε το 2Χ2 , ενώ η Κάρυστος με την εμφάνιση της έδειξε ότι ήρθε στην κατηγορία για να μείνει.


Διαιτησία: Κηρύκος, Πριόνας - Περιβολάρης


Μακρυκάπα (Βαγγέλης Ζέρβας): Πουρνής Π, Γκέκας (57′ Κουτσαυλής), Μπαλαμπάνης, Γκρινιάρης,  Πουρνής Α, Πασάι, Γκίκας, Λούρος, Καραντάκης (70′  Βουρδάνος), Σίδερης, Χίος (90′ Χασάνδρας).


Κάρυστος (Ηλίας Οικονομίδης): Καραμπάτσος, Παπουτσής, Γεωργόπουλος, Καράβολας, Παπασταματίου, Ναυπλιώτης (83′ Ραβιόλος), Κασέμι, Τούρλας (46′ Ρουκλιώτης), Ποδαράς (70′ Δήμου), Σούλας (77′ Μπιθικούκης) , Ρούσσος.