Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Εύβοιας για Γ. Παπακωνσταντίνου & Γ. Κάμπαξη

 


Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Εύβοιας εκφράζει την ικανοποίηση της για την αθώωση των Γιάννη Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Κάμπαξη

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ της Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ εκφράζουν την ικανοποίηση τους για την αθωωτική απόφαση που εκδόθηκε για τον πρώην πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Ε κύριο Γιάννη Παπακωνσταντίνου καθώς και για τον διαιτητή της Εύβοιας κύριο Γιάννη Κάμπαξη στην υπόθεση που είχαν εμπλακεί.

   Η προσφορά του κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου στο ποδόσφαιρο από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της Ε.Π.Ο και από τη θέση του προέδρου της Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ έχει αναγνωριστεί και έχει εκτιμηθεί από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

  Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τη συνεργασία και τη στήριξη που του παρείχαμε τη χρονική περίοδο της ενασχόλησης του με τα διοικητικά της Ένωσης.

   Αγαπάμε το ποδόσφαιρο και δεσμευτήκαμε να το υπηρετήσουμε σωστά, υπεύθυνα και αξιοκρατικά, ανεξάρτητα από θέσεις και αξιώματα.

   Μας ενδιαφέρει η εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία  της Ένωσης , καθώς και η πρόοδος του ποδοσφαίρου στο νομό της Εύβοιας.

   Το ποδόσφαιρο μας χρειάζεται όλους , ενωμένους και δυνατούς , πολύ περισσότερο τώρα.

   Ο καθένας μας από την πλευρά του με την εμπειρία και τη γνώση που διαθέτει μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην εξέλιξη του.

   Στα πλαίσια αυτά το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ , προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία της Ένωσης , θα ενεργήσει νόμιμα και όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, εφαρμόζοντας αποφάσεις , καταστατικές διατάξεις, κανονισμούς και την αθλητική νομοθεσία.


ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ