Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αλμυρός - ΑΟΝΑ 0-0: "Κόλλησε " στο μηδέν ο ΑΟ Ν.Αρτάκης

 


"Κόλλησε" στο μηδέν ο ΑΟΝΑ μέσα στον Αλμυρό Βόλου και δεν κατάφερε να προσεγγίσει περισσότερο τους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα.

Η Νέα Αρτάκη ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισε ο ΓΣΑ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Θάνου Θεοδώρου και του Φώτη Πλαβού μετά τον αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να παίξουν με την μπάλα κάτω, είχαν την εδαφική υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων σε μεγάλο μέρος της συνάντησης, ωστόσο δεν φάνηκαν απειλητικοί στην τελική προσπάθεια. Κάποιες επικίνδυνες σέντρες κόντραραν σε αμυντικούς ή ανακόπηκαν. 

Στο 20ό λεπτό από εκτέλεση φάουλ του Μιχόπουλου και κεφαλιά πάσα του Κοντοβά, ο Κουτσούκης βρέθηκε σε καλή θέση στη μεγάλη περιοχή, σούταρε και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο, στην καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων στο α’ μέρος. Σουτ του Αραπίτσα από το ημικύκλιο έφυγε ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο στο 36’ . Να σημειώσουμε ότι μόλις στο 2ο λεπτό, ο αμυντικός Τσατσαρώνης της Αρτάκης τραυματίστηκε στο κεφάλι και έγινε αναγκαστική αλλαγή, καθώς μετέβη στο Κέντρο Υγείας για ράμματα. 

Στον ίδιο περίπου ρυθμό  και η επανάληψη, με τις δύο ομάδες να θέλουν αλλά να μην μπορούν… Στο 60ό λεπτό, ο Αραπίτσας πέρασε ωραία την μπάλα πάνω από το σώμα του Μιρτέζα, τον έβαλε στην πλάτη του και έπεσε, με τους ανθρώπους του ΓΣΑ να ζητούν πέναλτι. Ο διαιτητής ήταν κοντά στη φάση και τη διέκοψε υποδεικνύοντας επιθετικό φάουλ για θέατρο και κίτρινη κάρτα στον επιθετικό του Αλμυρού και φθάσαμε στο 85’ όταν οι «κυανόλευκοι» είχαν πολύ καλή ευκαιρία. Η φάση ξεκίνησε από κόρνερ κι απομάκρυνση των αμυντικών, ο Παπαεμμανουηλίδης έκανε τυφλό γέμισμα, εκεί όπου στην πλάτη της άμυνας επωφελήθηκε, ο Κοντοβάς, πάσαρε στον προωθημένο Μιχόπουλο ο οποίος έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι. Ο Τζουβάρας απέκρουσε ενστικτωδώς με τα πόδια.

Στο ίδιο διάστημα ο ΑΟΝΑ είχε ένα καλό σουτ του Μεγάλου που πέρασε λίγο άουτ.



ΓΣ Αλμυρού: Χαλάτσης, Μιχόπουλος, Παπαεμμανουηλίδης, Πλαβός, Νταρακλίτσης, Θεοδωρόπουλος, Αραπίτσας, Δημουλάς (66’ Λάμπος), Αλαμάνης (78’ Μυργιώτης), Κοντοβάς, Πρ. Κουτσούκης (76’ Κατσιαβριάς).




ΑΟ Ν. Αρτάκης: Τζουβάρας, Χατζηστάμου, Τσατσαρώνης (4’ λ.τρ. Τσίγκας), Μιρτέζα, Καραμπάς, Στασινόπουλος, Παπαδάκης (83’ Κωνσταντάγκας), Ζαχαρόπουλος (83’ Λειβαδίτης), Μεγάλος, Δήμου, Σκριβάνος (70’ Πατερίτσας).