Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ηρακλής Ψαχνών - Δήμητρα Ευξεινούπολης 1-0: Με πρωταγωνιστές τους Δημήτρηδες "καθάρισε" την Δήμητρα και ετοιμάζεται για την μητέρα των μαχών


 Με μεγάλους πρωταγωνιστές δύο Δημήτρηδες (Βεζιρτζόγλου και Ντουμάνη) ο Ηρακλής Ψαχνών ξεπέρασε το εμπόδιο της Δήμητρας Ευξεινούπολης νικώντας με 1-0 πάτησε κορυφή (μαζί με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου στους 16 βαθμούς) και ετοιμάζεται για την "μητέρα των μαχών" την επόμενη Κυριακή στο γήπεδο της Θήβας με αντίπαλο το Ύπατο σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στην υπόθεση τίτλος.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλοί στο Α' ημίχρονο όπου εκτός από το υπέροχο γκολ της νίκης που πέτυχαν έχασαν τουλάχιστον 4 καλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, αλλά στο Β' ημίχρονο έριξαν ρυθμό και πήγαν σε ένα πιο σετ παιχνίδι χωρίς μεγάλες ευκαιρίες και παραλίγο να το πληρώσουν αλλά ο Ντουμάνης έκανε την απόκρουση του αγώνα στο πέναλτι του Στεφανή.

Η Δήμητρα από την άλλη κατέβηκε με αρκετές ελλείψεις (μόλις 16 ποδοσφαιριστές), ήταν αρκετά τυχερή στο Α' μέρος που το παιχνίδι έμεινε στο 1-0 και στο Β' μέρος με τις αλλαγές που έκανε και την αλλαγή του ρυθμού βρήκε την μεγάλη ευκαιρία να φύγει με βαθμό από τα Ψαχνά αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει στο πέναλτι που κέρδισε.

Στο ξεκίνημα του αγώνα 1' ο Ηρακλής είχε ένα σουτ του Μήτρου που μπλόκαρε ο Σταυράκης και η Δήμητρα απάντησε με ένα σουτ του Καρρά στο 4'  που πάνω από τα δοκάρια του Ντουμάνη.

Η μεγάλη ευκαιρία ήρθε για τον Ηρακλή στο 15' όταν ο Βεζιρτζόγλου βρέθηκε σε τετ α τετ με τον Σταυράκη αλλά ο τερματοφύλακας της Δήμητρας τον σταμάτησε.

Στο 20' ο Σταματάκος έκανε ωραία ενέργεια και πάσα στον Καραντάκη αυτός σούταρε σε πρώτο χρόνο αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 25' είχαμε το 1-0 όταν ο Σταματάκος πλαγιοκόπησε την άμυνα της Δήμητρας σέντραρε στην καρδιά της άμυνας και ο Βεζιρτζόγλου στόπαρε και με ένα φανταστικό ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Σταυράκη.

Στο 31' ο Βεζιρτζόγλου έχασε ακόμα μια πολύ καλή ευκαιρία καθώς από καλή θέση  σούταρε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 40' ο Σταματάκος (ακόμα μια φορά από τους κορυφαίους) ελίχθηκε έξω από την περιοχή και σούταρε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 67' πάλι ο Σταματάκος έκανε κάτι παρόμοιο αλλά ο Σταυράκης με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 70' ο Κρανάς τροφοδότησε τον Βούλγαρη αυτός μπήκε από θέση μέσα αριστερά στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Ντουμάνη με τον διαιτητή Στεργιώτη να σφυρίζει πέναλτι.

Στο 71' ο Στεφανής εκτελεί το πέναλτι αλλά ο Ντουμάνης τον "ψαρεύει" και πέφτει σωστά στη αριστερή του γωνία διώχνοντας σε κόρνερ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από συμπαίκτες και φίλους του Ηρακλή.

Στα επόμενα λεπτά ο Ηρακλής προσπάθησε να κάνει διαχείριση του παιχνιδιού χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα από την Δήμητρα που προσπάθησε αλλά δεν είχε την καλή τελική που θα την βοηθούσε να πετύχει κάτι καλύτερο.


Διαιτησία: Στεργιώτης, Καφρίτσας  - Καραγεώργος (Συνδέσμου Αθηνών)



ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θανάσης Μεθενίτης): Ντουμάνης, Ζουλιώτης, Σπανός, Μπατζέλης, Π. Γεωργίου, Σπυράκης, Σταματάκος, Ντελέκος (88′ Τσούτσης), Καραντάκης (77′ Τόσκα), Βεζιρτζόγλου (66′ Π.Λ. Σκριβάνος), Μήτρου (88′ Τσούτσης).



ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ (Μιχάλης Ανδρωνάς): Σταυράκης, Στεργίου, Καρράς, Μπιρμπίλης (54′ Φουρκιώτης), Στεφανής, Στεργιόπουλος, Κρανάς (83′ Φαράντος), Τζοβάρας, Σάβολι, Μεντί (54′ Βούλγαρης), Κλουκουτάρας (70′ Δημητρίου).