Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Είναι φτιαγμένος φέτος για τα.......Βαθειά ο Αμαρυνθιακός 4-1 την Προποντίδα


Ο Αμαρυνθιακός στο ντεμπούτο του για τα επίσημα ματς επικράτησε σχετικά εύκολα της μαχητικής 
Προποντίδας με 4-1 για την πρώτη φάση του κυπέλου.
Η ομάδα του Αλέκου Αλεξανδρή έχοντας πολύ καλό υλικό και επιδεικνύοντας σοβαρότητα σε όλη την διάρκεια του ματς μπήκε με το δεξί στις φετινές του υποχρεώσεις.
Οι φιλοξενούμενοι πάντως ήταν αυτοί που αιφνιδίασαν όταν στο 3' μόλις ο δαιμόνιος Γκιόσι ελίχθηκε ωραία και με άπιαστο σουτ στην γωνία νίκησε τον Κελάι.
Η απάντηση ήρθε άμεσα στο 5' όταν ο Σκριβάνος Π του Δ με απευθείας εκτέλεση φάουλ αιφνιδίασε τον Κουσκούτη κάνοντας το 1-1.
Η συνέχεια ανήκε στον Αμαρυνθιακό οι παίκτες του οποίου έχασαν στο 13' μετά από πάσα του Σκριβάνου Π του Λ. ο Τσούτσης νικήθηκε από τον Κουσκούτη,στο 25΄ όταν από φάουλ του Μυρτέζα ο Κουσκούτης ειπε πάλι όχι για να έρθει το 40 ' τότε που ο Ράνα ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Σκριβάνο Π του Λ .το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Σιαράπης.
Τελευταία καλή φάση του ημιχρόνου όταν ο Ματράκας σούταρε άουτ από καλή θεση. Στο δεύτερο ημίχρονο η ανωτερότητα των γηπεδούχων συνεχίστηκε με δύο ακόμη γκολ.
Στο 60' ο Σκριβάνος Π του Δ .σούταρε ο Κουσκούτης απέκρουσε ασθενώς και ο επερχόμενος Πέππας έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.Για να κλείσει ο κύκλος των γκολ στο 63' όταν από κόρνερ του Σκριβάνου Π του Λ ο Πετράκης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Συμπερασματικά πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη του Αμαρυνθιακού που έδειξε πως φέτος πάει για τα ψηλά απέναντι στην ''Μπάρτσα '' που δεν φοβήθηκε και απέδειξε πως στον όμιλο της β' θα είναι πρωταγωνίστρια δέχτηκε τρία γκολ από στημένα με τον Κουσκούτη πάντως να σώζει άλλα τόσα τέρματα με εντυπωσιακές αποκρούσεις.


Η διαιτησία του Κηρύκου αψεγάδιαστη με συμπαραστάτες τους Κοντογιαννίδη και Ντόβολη.



ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κηρύκος,  Κοντογιαννίδης - Ντόβολης Ε



ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Αλέξης Αλεξανδρής): Κελάι, Καρβελάς (85′ Θαρρουνιάτης), Πετράκης, Ρεπετσάς (85′ Τριανταφύλλου), Σ. Μυρτέζα (73′ Δ. Τσούτσης), Πέππας (73′ Ζάνιος), Α. Μυρτέζα, Σιαράπης, Π.Λ. Σκριβάνος, Π.Δ. Σκριβάνος, Π. Τσούτσης (80′ Θ. Σκριβάνος).



ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ (Νίκος Κιαπέκος): Κουσκούτης, Ματράκας (83′ Χ. Πάλλης), Χασάνδρας, Κεχαγιάς, Παπακωνσταντίνου, Σταθόπουλος, Στούπας, Τσιαρβούλας, Λάμτσε (73′ Αθανασίου), Γκιόσι, Ράνα (46′ Θ. Πάλλης).






ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιάννης Νερούτσος