Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Ο ΑΟ Χαλκίς άνετα 5-0 τους Καθενούς

 


Άνετη επικράτηση για τον ΑΟ Χαλκίς που νίκησε τους Καθενούς με 5-0 στην πρεμιέρα του Κυπέλλου Ευβοίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του αγώνα και εκτός από τα 5 γκολ είχαν δοκάρι και ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ απέναντι στους φιλοξενούμενους που είχαν μια καλή ευκαιρία στο ξεκίνημα, κρατήθηκαν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος του ημιχρόνου που δέχθηκαν το 2-0, αλλά μετά δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του ΑΟΧ.

Στο 23' ο Μετοχιάτης έκανε το 1-0 για τον ΑΟΧ ο οποίος συνέχισε να πιέζει, είχε δοκάρι με τον Γεωργίου στο 36' και έκανε το 2-0 με τον Καραχάλιο στο 40'.

Ο Θωμάς με εκτέλεση φάουλ στο 47' τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ο Κολιόπουλος στο 58' με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με πέναλτι ο Καραχάλιος στις καθυστερήσεις του αγώνα.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαδόπουλος,  Πασχαλίδης - Καραδήμος


ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος, Γ. Τσολάκος Ι, Γεωργίου, Τζάβρας, Βουρδάνος, Καραχάλιος, Μακρής, Μετοχιάτης, Γ. Τσολάκος ΙΙ, Θωμάς.


ΚΑΘΕΝΟΙ (Γιώργος Ζώγας): Πολύδωρος, Σφύρλας (83′ Παπακυριακού), Αγγελίδης (46′ Κούκουρας), Λ. Νικολακόπουλος, Α. Καρκαλής, Καρράς (83′ Θ. Μπασινάς Ι), Ν. Καρκαλής, Φεϊζόλη, Σολογιάννης (58′ Αλεξίου), Καμαριώτης, Σπανός.