Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Ο Ταμυναϊκός επικράτησε με 6-2 του Δύστου


 Πλούσιο σε γκολ παιχνίδι έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο "Τσαρπάλειο" του Αλιβερίου για την 1η φάση του Κυπέλλου Εύβοιας με αντιπάλους τον γηπεδούχο Ταμυναϊκό και τον φιλοξενούμενο Δύστο.

Ο αγώνας σε γενικές γραμμές ήταν μέτριος με τον Ταμυναϊκό που ήταν εξαρχής το φαβορί της συνάντησης να προβληματίζει αμυντικά καθώς δέχθηκε 2 τέρματα και έχασε ο αντίπαλος του 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά να βρίσκει τις λύσεις επιθετικά (πολυφωνία στην επίθεση) και να επικρατεί του αντιπάλου με σκορ 6-2 και βέβαια όσο πέρναγε ο χρόνος γινόταν πιο αισθητή η διαφορά κατηγορίας των δύο ομάδων  με τους γηπεδούχους να επιβάλουν πλήρως τον ρυθμό μετά το 60'.

Από την άλλη ο Δύστος που ήταν το αουτσάιντερ του παιχνιδιού αιφνιδίασε στο ξεκίνημα του αγώνα τους γηπεδούχους, προηγήθηκε στο σκορ, πήγε να κάνει και κάτι ανάλογο στο ξεκίνημα της επανάληψης όταν μείωσε σε 3-2 και έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες για να κάνει το 3-3, αλλά στην συνέχεια έμεινε από δυνάμεις και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του Ταμυναϊκού.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 7' όταν ο Λαθουράς έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με ωραία  λόμπα πέρασε την μπάλα πάνω από τον Ζωντό κάνοντας το 0-1.

Ο Ταμυναϊκός αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε 2 λεπτά αργότερα με τον Κουζούλογλου που εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία της άμυνας να απομακρύνει και με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαρόλα κάνοντας το 1-1.

Στο 24' ο Βρέττος μετά από ασθενή απόκρουση του Μπαρόλα με πλασέ από κοντά έκανε το 2-1.

Στο 44' ο Σταματούκος χόρεψε τον προσωπικό του αντίπαλο και με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία κάνοντας το 3-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης 46' ο Ποδαράς έφυγε μόνος απέναντι στον Ζωντό και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3-2.

Στο 54' & 55' ο Δύστος χάνει δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες να ισοφαρίσει με τον Λαθουρά που στην πρώτη περίπτωση περνάει και τον Ζωντό αλλά το σουτ που κάνει σταματάει πάνω στην γραμμή του τέρματος ο Καρατζάς και στην δεύτερη ο επιθετικός των φιλοξενούμενων έπιασε φοβερό σουτ αλλά ο Ζωντός με εκπληκτική εκτίναξη έβγαλε σε κόρνερ.

Μετά το 60' ο Ταμυναϊκός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού έκλεισε τον αντίπαλο στα καρέ είχε 3-4 καλές ευκαιρίες  και πέτυχε τρία τέρματα πρώτα με κεφαλιά του Κουζούλογλου στο 61'. στην συνέχεια με πλασέ του Κούτρα από κοντά στο 72', ενώ το σκορ έκλεισε ο Σταματούκος στο 81' όταν με φανταστική λόμπα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαρόλα.

Στο ξεκίνημα του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της μητέρας του ποδοσφαιριστή του Ταμυναϊκού Γιάννη Μώρου που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τουλούμης,  Ιωάννου-Δάλλας.


ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Ζώντος, Δήμου (64′ Φωτόπουλος), Καλαμιώτης, Βελαέτης (64′ Φωτιάς), Καρατζάς Πέππας (46′ Κούτρας), Σταματούκος, Μ. Αναστασίου, Κοτρογιάννης, Κουζούλογλου, Βρέττος (46′ Πομάρες).


ΔΥΣΤΟΣ (Σάκης Νικολάου): Μπαρόλας, Στουραΐτης, Μπράχο, Θεοδωρακόπουλος, Α. Πιλάτης, Γ. Πιλάτης, Μοιρώτσος, Μάλλιος, Λαθουράς (78′ Μαστροκώστας), Ποδαράς (88′ Βασιλόπουλος), Κόλλιας (19′ Κατσαρής).