Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δροσιά - Απόλλων Ερέτριας 1-3: Μεγάλη ανατροπή για τον Απόλλωνα

 


Μάτς δόκτωρ Τζέκυλ και μίστερ Χάιντ εξελίχτηκε στο γήπεδο της Δροσιάς εκεί όπου ο Απόλλωνας Ερέτριας έφυγε με μεγάλο διπλό επικρατώντας 3-1 με ανατροπή.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν τα ηνία και με τρείς πολύ καλές ευκαιρίες και ένα γκολ πήραν κεφάλι στο σκορ.Συγκεκριμένα στο 15' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ελευθερίου η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά παρενέβη ο Λάμπρου όμως ο Βέσελι στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του..

Πιο πριν στο 13΄ο Χ.Ελευθερίου σούταρε και με εξουδετερωμένο τον Μίχο ,ο Καρλατήρας σαν απο μηχανής θεός ειχε διώξει πάνω στην γραμμή..Και στο 19' ο Ζουρμπουλής σούταρε και η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι και έφυγε έξω..

Με λίγα λόγια στο πρώτο μισό η Δροσιά ήταν το αφεντικό και ο Απόλλων απλά σε ρόλο κομπάρσου.

Στο δεύτερο μισό οι ρόλοι αντιστράφησαν και οι φιλοξενούμενοι με πρωτσγωνιστή τον μίστερ γκολ Τόρα έφεραν τούμπα το ματς.

Μεσα σε τρία λεπτά από το 62' μέχρι το 65 ' το 1-0 μετατράπηκε σε 1-2.

Αρχικά ο Τόρα πήρε το ρημπάουντ μετά από ασθενή απόκρουση του Σωτηρόπουλου κάνοντας το 1-1 και τρία λεπτά αργότερα εκτέλεσε πέναλτι που κέρδισε ο Κάνάνι από τον Κουτσαυλή.

Από κεί και πέρα προσπάθησαν οι γηπεδούχοι όμως ήρθε στο 78' ο Κανάνι με πλασέ να ολοκληρώσει την ανατροπή για τους παίκτες του Δημήτρη Βαλκάνου.

Σίγουρα μεγάλο μερίδιο στο μεγάλο διπλό ανήκει στον αειθαλή Τόρα που σαν το παλιό καλό κρασί μέθυσε τους αρκετούς φίλους της Ερέτριας που ακολούθησαν την ομάδα πετυχαίνοντας το τέταρτο του γκολ σε δύο παιχνίδια .

Καλή και η διαιτησία του Ντούρα αν και ελέγχεται για μια αμφισβητούμενη φάση στο τέλος όταν οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι μέσα στην περιοχή.

Καλοί οι βοηθοί Πριόνας και Κελεπούρης.



Δροσιά(Γ. Λάμπρου):Σωτηρόπουλος, Διοκμετζίδης, Φρυγανάς(75' Τζίδρας), Δεληγιάννης, Κουτσαυλής Χρ(75'Λουκάς), Αυλωνίτης, Ζουρμπουλής, Σουλιωτάκης (46' Κουτσαυλής Αθ.) Λάμπρου, Βαρσαμάς, Ελευθερίου Χ.



Απόλλων Ερέτριας(Βαλκάνος):Μίχος, Σμπιλίρης, Καρλατήρας, Χιούσκα  (90' Κιάκης), Κανάνι (90' Συκάς), Βέσελι, Τόρα(76'λ.τ Σταματάκος), Αποστόλου (70' Μορφούλης), Λάζρι(90' Βρακάς), Ρούσσος.



ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ