Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρωτάθλημα Β΄ Εύβοιας: Ευβοϊκός Γουβών – ΑΕ Ιστιαίας 2-3 με ανατροπή

 


Στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας Βόρειος Όμιλος, η ομάδα της ΑΕ Ιστιαίας επικράτησε εκτός έδρας του Ευβοϊκού Γουβών με τελικό αποτέλεσμα 2-3.

Η ομάδα των Γουβών αν και «κατέβηκε» στο γήπεδο με 11 παίκτες και χωρίς αλλαγές, στάθηκε καλά στον αγώνα και μάλιστα στο πρώτο ημίωρο είχε και τον πρώτο λόγο και πήρε και το προβάδισμα. Οι φιλοξενούμενοι όμως ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Το φίλμ του αγώνα

 5΄ Μονοκόμματο σουτ του Αντώνη Γοργομάτη από τη δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής του Δαμάσκου, έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

21΄ Μετά από κόρνερ του Γοργομάτη ο Κυριάκος Δημουλάκης από κοντά σημαδεύει τα δίχτυα του Δαμάσκου που όμως του λέει «όχι».

23΄ και πάλι ο Γοργομάτης εκτελεί  κόρνερ και μέσα στη μικρή περιοχή ο Γαβριήλ  Στραφιώτης βρήκε την μπάλα στην κίνηση και δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ, κάνοντας το 1-0.

26΄ Ο Ηλίας Στεργίου μπαίνει προς την περιοχή του Αλεξίου και από το όριό της ψάχνει τα δίχτυα με πλασέ, με τον πορτιέρο των Γουβών να πέφτει σωστά και να διώχνει την μπάλα εκτός της περιοχής του.

28΄ Ο Ντέντης επελαύνει από δεξιά και υπο την πίεση αμυνόμενου γλιστρά  έξω από την περιοχή των Γουβών, σηκώνεται γρήγορα και στέλνει την μπάλα στον Στεργίου που με τη σειρά του πλασάρει στον Δήμου που βρίσκεται σχεδόν πέντε μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο τελευταίος σουτάρει δυνατά προς τα δίχτυα, με τον Αλεξίου όμως για άλλη μια φορά να πέφτει σωστά και να αποσοβεί τον κίνδυνο.

31΄ Ο Τσώνος εκτελεί κόρνερ με τον Αλεξίου να πηδά ψηλότερα από όλους, να διώχνει την μπάλα με τα χέρια η οποία φτάνει στον Γλύκο που βρίσκεται προς το δεύτερο δοκάρι, σε άδεια εστία και εύκολα φέρνει τον αγώνα στα ίσια, 1-1.

43΄ Ο Ιωσήφ ανατρέπεται κοντά στη μεγάλη περιοχή της Ιστιαίας, αλλά ο ρέφερι του δείχνει κίτρινη κάρτα για «θέατρο», με την ομάδα των Γουβών να ζητάει πέναλτι.

65΄ Ο Κυριάκος Δημουλάκης τραυματίζεται και λόγω μη ύπαρξης αναπληρωματικού, η ομάδα των Γουβών μένει με δέκα παίκτες

70΄ Από πλάγια θέση ο Ντέντης με εκτέλεση φάουλ βρίσκει τον Παπανδρέου που βρίσκει τα δίχτυα του Αλεξίου,  κάνοντας την αρχή της ανατροπής για την Ιστιαία, 1-2.

71΄ Ο Τσώνος βλέπει δεύτερη κίτρινη και η Ιστιαία μένει και αυτή με 10 παίκτες.

75΄ Ο Ηλίας Στεργίου με εύστοχο πέναλτι ενισχύει την ανατροπή για την ομάδα της Ένωσης, 1-3.

77΄ Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Χρήστος Στραφιώτης βρίσκεται στο δεύτερο δοκάρι μπροστά σε άδειο τέρμα και εύκολα διαμόρφωσε το 2-3, τελικό αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα.

83΄ Ο Ιωσήφ βρίσκει το κεφάλι του Μαργέτη που στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο του Δαμάσκου.

93΄ Τελευταία φάση του αγώνα, με τον Στεργίου να βρίσκεται λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, τετ α τετ με τον Αλεξίου, που τον ανατρέπει για να αποτρέψει το πλήγμα στην εστία του. Ο κος Παπακυριάκος του δείχνει κίτρινη κάρτα και με το φάουλ που εκτελεί ο Δήμου μέσα από το ημικύκλιο της περιοχής, στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.


Ευβοϊκός Γουβών (Δημήτρης Ζουπανιώτης): 

Αλεξίου, Βασιλείου, Πρέντι, Μαργέτης, Γ. Στραφιώτης, Β. Δημουλάκης, Κ. Δημουλάκης, Α. Γοργομάτης, Ιωσήφ, Χ. Στραφιώτης, Σταματονικολός.


ΑΕ Ιστιαίας: 

Δαμάσκος, Πανταζής, Φλέβας, Παπανδρέου, Τριανταφύλλου, Γλύκος, Ντέντης, Η. Στεργίου, Καλιβάτσι, Δήμου, Τσώνος.


Διαιτησία:  Παπακυριάκος  (Λιαγκάκης – Σταύρου).