Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντώνενα, Δύστος - Μαρμάρι 1-3


Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντώνενα που πέτυχε χατ - τρικ το Μαρμάρι πέτυχε σπουδαία νίκη μέσα στον Δύστο με 3-1 για τον 3ο όμιλο της Β' κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και εκτός από το πέναλτι έχασαν και 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες αλλά ήταν άστοχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι με αμυντικούς προσανατολισμούς και αντεπιθέσεις εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη του αντιπάλου και έφυγαν με το διπλό από μία δύσκολη έδρα.

Στο 70' ο Δύστος κέρδισε πέναλτι αλλά ο Γιώργος Πιλάτης που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Λεμονιά.

Στο 77' ο Αντώνενας  εκμεταλλεύεται λάθος του αντιπάλου και κάνει το 0-1.

Στο 81' ο Στουραϊτης που μπήκε αλλαγή στην επανάληψη έκανε το 1-1, αλλά πάλι ο  Αντώνενας με γκολ στο 90' έκανε το 1-2 και στις καθυστερήσεις ο ίδιος παίκτης έκανε το τελικό 1-3 και έδωσε στην ομάδα του τρεις πολύτιμους βαθμούς.


Διαιτησία: Βελέντζας, Καρβελάς - Καμπούρης 




ΔΥΣΤΟΣ (Αθ. Νικολάου): Κιούσης, Γ. Κότσαρης, Μπράχο, Γ. Πιλάτης, Α. Πιλάτης, Θεοδωρακόπουλος, Μοιρώτσος, Μάλλιος, Λαθουράς, Κόλλιας, Αποστόλου. 


ΜΑΡΜΑΡΙ (Γ. Μπόκαρης): Λεμονιάς, Αναστός, Χουντάσης, Διακάκης, Τσακιρίδης, Μπιθικούκης, Ποδαράς, Λυμπερόπουλο, Κεφαλάς, Αντώνενας, Παπακωνσταντής.