Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Από την κόλαση στον παράδεισο !!! ο Νηλέας Νεοχωρίου 2-1 τον Μιαούλη Φύλλων


 Ένα πολύ καλό παιχνίδι έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο Νεοχώρι όπου ο τοπικός Νηλέας  υποδέχθηκε στο ντέρμπι κορυφής τον Μιαούλη Φύλλων σε έναν αγώνα που έσπασε καρδιές και κρίθηκε στο τέλος.

Ο Μιαούλης προηγήθηκε στο Α' ημίχρονο και έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους ακόμα και όταν αυτοί κέρδισαν πέναλτι στην επανάληψη  όπου ο Τσαβαρής νίκησε τον Καρλή από τα 11 βήματα, αλλά ο Νηλέας που βρέθηκε στην "κόλαση" βρήκε τον τρόπο και τα ψυχικά αποθέματα αρχικά να ισοφαρίσει και στο τέλος γυρίσει το παιχνίδι σε 2-1 και να βρεθεί μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς στον ποδοσφαιρικό "παράδεισο".

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους πρωτοπόρους και προηγήθηκαν 0-1  με γκολ του Πόγκα στο 12'.

Στο 65' ο Μαστροκώστας κέρδισε πέναλτι αλλά ο Καρλής που το εκτέλεσε νικήθηκε από τον Τσαβαρή.

Στο 71' ο Καρλής πήρε την ρεβάνς και με ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 1-1 και ενώ όλα έδειχναν ότι το ντέρμπι θα λήξη ισόπαλο στο 88' από πάσα του Αλάμπεη ο Τάσος Μαστροκώστα από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 2-1 και έδωσε μεγάλη νίκη στην ομάδα του που συνεχίζει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.


Διαιτησία: Κασομούλης, Δελχάς - Τσάλλα.



ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Μ. Καρατζάς): Γ. Κότσαρης, Κ. Κότσαρης, Σαμαράς, Αναστασίου, Φρυγανάς, Τζόκας (43′ Μπάνος), Αρκάς (43′ Γιαγκίνης), Τούντας (46′ Σπανός), Σ. Κότσαρης (76′ Αλάμπεης), Τ. Μαστροκώστας (90’+3′ Ξύγκης), Καρλής.




ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ (Κ. Παπαρίδης): Τσαβαρής, Γ. Καρβελάς, Καρατζής, Μπαλωμένος, Π. Τρίκκας (67′ Αλουσ. Σελεμάι), Αλμ. Σελεμάι, Πόγκας, Ζαχαριάς, Κ. Τρίκκας, Γκομίνης (30′ Πετράκης λ.τ., 89′ Κακαβάς), Γεωργίου (67′ Ζαχαριάς).