Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Απόλλων Ερέτριας 5-1 την Αιδηψό

 


Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Απόλλων Ερέτριας ο οποίος νίκησε εύκολα την Αιδηψό με 5-1 σε ένα παιχνίδι που στράβωσε από την αρχή για τους Βορειοευβοιώτες καθώς έμειναν από το 6' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Φώτου με απευθείας κόκκινη κάρτα γιατί ανέτρεψε αντίπαλο που ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Ο Απόλλων εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και προηγήθηκε 1-0 με τον Τόρα στο 17'.

Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με αυτογκόλ του Καπλανάι στο 25' και έκλεισαν το ημίχρονο με 2 ακόμα γκολ αρχικά με τον Κανάνι στο 42' 3-0 και με τον Γκέρσι Τόρα  στο επόμενο λεπτό 4-0.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε κάπως αλλά οι ομάδες βρήκαν από ένα τέρμα η κάθε μια, πρώτα η Αιδηψός με τον Κυριακού στο 80' 4-1 και στην συνέχεια ο Απόλλων με τον Κανάνι στο 86' που έκανε το τελικό 5-1.


Διαιτησία: Πόγκας, Κελεπούρης - Μπακατσέλος


ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δ. Βαλκάνος): Μίχος (46′ Μ. Μπασινάς), Μορφούλης, Μ. Καρλατήρας, Βελαέτης, Λ. Καρλατήρας, Κανάνι, Βεσέλι (56′ Μέτσιο), Χιούσκα (75′ Βράκας), Τόρα (66′ Συκάς), Λάζρι, Ρούσσος (56′ Φ. Τρεγκάι).



ΑΙΔΗΨΟΣ (Γ. Δημητρίου): Μ. Μπιμπάι, Φώτου, Καραγκούνης, Γιουκάι, Γάσπαρης, Καπλανάι (54′ Βασιλείου), Μάρκου (33′ Μανδέλος), Σούμπασης, Κυριακού, Ι. Μπιμπάι (74′ Γκοτσάι), Ν. Αναγνώστου (54′ Ιωσήφ).