Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μεγάλο τρίποντο το Αυλωνάρι 1-0 τον Ελλήσποντο Ν. Λαμψάκου

 


Πολύ σημαντική νίκη και μεγάλο τρίποντο για το Αυλωνάρι που νίκησε με 1-0 τον Ελλήσποντο Ν. Λαμψάκου και ξέφυγε από τις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα προηγήθηκαν και ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του Α' ημιχρόνου, ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν απόδοση μετά το 30', προσπάθησαν αρκετά στο Β' ημίχρονο έχασαν πέναλτι, ευκαιρίες και στο τέλος έχασαν και τον τερματοφύλακα τους Τόρα με κόκκινη κάρτα.

Το Αυλωνάρι προηγήθηκε στο 13' όταν ο Τσιάκος σέντραρε και ο νεαρός Πόγκας με σουτ έκανε το 1-0.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν 2 καλές στιγμές με τον Τσιάκο και τον Μπρεγκανάκου, ενώ ο Ελλήσποντος απάντησε μετά το 30' με δύο καλές προσπάθειες του Ανέστη.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Τσιάκος δεν κατάφερε να κάνει το 2-0 και στο 55' ο Ελλήσποντος έχασε τεράστια ευκαιρία όταν κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μαστροκώστα και ο Ανέστης που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι που πίεζαν για την ισοφάριση είχαν 2 καλές στιγμές αλλά δεν τα κατάφεραν και οι γηπεδούχοι που προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα κατάφεραν στο 80' να κερδίσουν την αποβολή του τερματοφύλακα Τόρα ο οποίος βγήκε μακριά από την εστία του και σταμάτησε αντικανονικά τον Τσιάκο.

Την θέση του Τόρα κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Μπούρος που μπήκε στην θέση του Πέτσα.

Στο 26' τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε ο Αγγελάτος για τον Ελλήσποντο.


Διαιτησία: Κηρύκος, Νέγρης - Γεωργαράς.



Αυλωνάρι (Γ. Τζόκας): Μπασινάς, Ξυράφης, Μπρεγκανάκου, Παππάς, Μαστροκώστας, Πόγκας, Γλυκός (90′ Γκιούλι), Μάλλιος, Ντουλελλάρι (90′ Κοψαχείλης), Κρόκος (75′ Γ. Παναγιώτου, 87′ Ν. Παναγιώτου), Τσιάκος.



Ελλήσποντος Ν. Λαμψάκου (Γ. Κρόκος): Τόρα, Γιαλός, Μπούρικας, Αγγελάτος (28′ Νάτσης λ.τ.), Ντούκα, Κικίδης, Νικολάου (86′ Νάνος), Κατσίμπρας, Στρατής, Ανέστης, Πέτσας (81′ Μπούρος).