Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σκεπαστή - Μακρυκάπα 1-2: Απόδραση στο 90' με σωτήρα τον Κωνσταντάγκα


Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Σκεπαστής όπου η τοπική ομάδα αντιμετώπισε την Μακρυκάπα στο παιχνίδι της αγωνιστικής με το τελικό 1-2 να διαμορφώνεται στο 90'.

Ο αγώνας είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι με πολύ πάθος , μονομαχίες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, ένταση, πολλά νεύρα και στο τέλος σύρραξη...

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν λίγο πριν το τέλος του Α' ημιχρόνου και κρατούσαν την νίκη μέχρι το 79' που ο διαιτητής της συνάντησης έδωσε  πέναλτι υπέρ της Μακρυκάπας και ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους ανθρώπους της Σκεπαστής, ενώ η Μακρυκάπα εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά το 75' (κόκκινη ο Μακρής για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο) είχε κρύο αίμα στα τελευταία λεπτά  και με πρωταγωνιστή των Κωνσταντάγκα έκανε μεγάλη απόδραση από μία δύσκολη έδρα με μία τεράστιας σημασίας νίκη.

Στο 43' έγινε το 1-0 όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Καψάλας με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κηρόπουλου.

Στο 79' ο Λέκκας έπεσε στην περιοχή της Σκεπαστής ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι (οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα) ο Κωνσταντάγκας με ψύχραιμη εκτέλεση έκανε το 1-1.

Ακολούθησε σύρραξη και διακοπή του αγώνα για λίγα λεπτά, μία πέτρα που πέταξε φίλαθλος και χτύπησε τον Μάκη Σίδερη της Μακρυκάπας και γενικά ακολούθησε ένας μικρός χαμός.

Τελικά το παιχνίδι ξεκίνησε λίγο αργότερα και στο 90' ο Κωνσταντάγκας έγινε ο σωτήρας της ομάδας του καθώς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 1-2 και τους φίλους της Μακρυκάπας στα ουράνια.



Διαιτησία: Παπακυριάκος, Ιωάννου - Ντόβολης Ε.



ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Στ. Κατσικογιάννης): Αλατζάς, Καρατζούδης, Ανδρέου, Κανελλόπουλος (46′ Καλλίτσης), Καψάλας, Τηλιόπουλος, Γεωργίου, Ι.Β Θαλασσινός, Μακρής, Θ. Θαλασσινός (70′ Ντούρμας), Ζουζουλής.


ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Βαγγ. Ζέρβας): Κηρόπουλος, Βουρδάνος (46′ Λέκκας), Κικίδης, Γκρινιάρης (53′ Γκάβαλης), Μπατζέλης, Πασάι, Γκίκας, Λούρος, Κωνσταντάγκας, Σίδερης (53′ Κούκα), Μήτρου.