Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δίκαιη επικράτηση η Κάρυστος 3-0 το Καλοχώρι/Παντείχι


Δίκαιη επικράτηση για την Κάρυστο που ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτασε στην νίκη απέναντι στο Καλοχώρι/Παντείχι με σκορ 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι που πήγαν στο "Λουμίδιο" με μόλις 12 ποδοσφαιριστές πάλεψαν στο Α' μέρος αλλά δέχτηκαν το γκολ στο 43' και μετά το 64' που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο ήταν πολύ δύσκολο να αντιδράσουν, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα, τους βοήθησε το γκολ στο τέλος του ημιχρόνου και φυσικά είχαν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο μετά το 64' που αγωνίστηκαν με παίκτη παραπάνω.

Το 1-0 έγινε στο 43' όταν ο Ρούσσος πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση της άμυνας και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κατσιμήτρου.

Στο 77' ο Ρούσσος βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και πλάσαρε εύστοχα το τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων κάνοντας το 2-0.

Το τελικό 3-0 έκανε στο 83' ο Νταουτλλάρι με πλασέ από κοντά από πάσα του Κασέμι.

Η Κάρυστος είχε ακόμα 3-4 καλές ευκαιρίες κυρίως με τον Ρούσσο και το Καλοχώρι/Παντείχι μία πολύ καλή στιγμή με τον Αποστόλου.

Από το 64' οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπασούκου με 2η κίτρινη.


Διαιτησία: Ντούρας, Ντόβολης Ι. - Πέττας.


ΚΑΡΥΣΤΟΣ (Ηλ. Οικονομίδης): Δρόσος, Θάτσι, Γεωργιόπουλος (88′ Ρουκλιώτης), Καράβολας (82′ Αστηθάς), Παπασταματίου, Ναυπλιώτης, Ποδαράς (68′ Κασέμι), Κακαβάς, Ζάνι (82′ Νταουτλλάρι), Σούλας, Ρούσσος (88′ Γκιλπάθης).


ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ (Κ. Σταματίου): Κατσιμήτρος, Χ. Καραμπάς, Μπασούκος, Πεππές, Βλάχος, Θ. Ντεγιάννης, Κονόμι Αποστόλου, Σταμέλος (88′ Πρέντσι), Ρουμπής, Σιγανός.