Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αφεντικό της κορυφής ο ΑΟ Χαλκίς 3-0 το Αυλωνάρι


Μετά από μια γεμάτη και με ουσία εμφάνιση ο ΑΟ Χαλκίς επικράτησε στο δημοτικό Στάδιο του Αυλωναρίου με 3-0 μένοντας μόνος κορυφή εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία της Μακρυκάπας.

Οι παίκτες του Δ. Λύκου έλεγχαν πλήρως το παιχνίδι και χωρίς να κινδυνεύσουν έχασαν περισσότερες ευκαιρίες για να αυξήσουν κι άλλο τον δείκτη του σκορ.

Η αρχή έγινε στο 13' όταν από πολύ ωραίο γύρισμα του Κολιόπουλου  ο Ζαχαριάς με πλασέ έκανε το 1-0 βάζοντας τα θεμέλια της ευρείας νίκης.

Η συνέχεια είχε την Χαλκίδα να είναι το αφεντικό στο ματς και να χάνει ευκαιρίες ουκ ολίγες.

Στο 29΄ο Κολιόπουλος πλάσαρε λίγο άουτ, στο 37' ο Ζαχαριάς ελίχθηκε ωραία όμως αστόχησε απελπιστικά, στο 40 σέντρα του Κολιόπουλου ο Ζαχαριάς πάλι πλάσαρε λίγο άουτ για να κλείσει το ημίχρονο με μια σέντρα του Κολιόπουλου ο Γκιόκας σούταρε ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 50' ο Ζουλιώτης σούταρε ξυστά άουτ.

Στο 66' ο Μαστροκώστας στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έστειλε το σουτ πάνω στον Μπασινά και στο 75' ο Καραχάλιος μπήκε από αριστερά πλάσαρε και ο Μπασινάς έδιωξε στην κλειστή γωνία σε κόρνερ, στην εξέλιξη της φάσης ο Μαστροκώστας το εκτέλεσε και ο Τσολάκος με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Για να βάλει το κερασάκι ο Μαστροκώστας στο 90' με πλασέ από γύρισμα του Λούκα.

Εύκολη επικράτηση της ομάδας του Δ. Λύκου απέναντι σε έναν ακίνδυνο και φοβισμένο αντίπαλο πατώντας κορυφή μόνος .



ΑΟ Χαλκίς (Δ. Λύκος): Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος, Τσολάκος Γ (85'Πάλλης), Γεωργίου, Τζάβρας, Σπυράκης, Τσολάκος, Σπανός (65'Μαστροκώστας), Ζαχαριάς (65'Καραχάλιος), Γκιόκας (85'Λούκας), Ζουλιώτης.



Αυλωνάρι (Γ. Τζόκας): Μπασινάς, Ξυράφης, Μπρεγκανάκου (88'Γκιούλι), Παππάς, Μαστροκώστας Γ, Πόγκας, Γλύκος,(60'Κοψαχείλης), Μάλλιος, Ντουλελάρι (88'Βογιατζής), Κρόκος (29'λ.τ Παναγιώτου), Τσιάκος.



ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ