Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με σούπερ σταρ τον Ζουζουλή η Σκεπαστή νίκησε 3-1 μέσα στο Καλοχώρι/Παντείχι

 


Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Καλοχωρίου/Παντειχίου η Σκεπαστή νίκησε την τοπική ομάδα με σκορ 3-1 και μάλιστα με ανατροπή με σούπερ σταρ της αναμέτρησης τον εξαιρετικό επιθετικό Δημήτρη Ζουζουλή που πέτυχε και τα τρία τέρματα της ομάδας του.

Η Σκεπαστή ήταν αυτή που είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 3' με τον Τηλιόπουλο να βρίσκει το δοκάρι του Κατσιμήτρου και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να σταματάει στην συνέχεια τον Γεωργίου.

Το Καλοχώρι/Παντείχι απάντησε στο 6' και μάλιστα με γκολ με σκόρερ τον Βαγγέλη Ρουμπή που έκανε το 1-0 και άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα.

Στην συνέχεια του Α' ημιχρόνου και οι δύο ομάδες προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να νικήσουν τους δύο τερματοφύλακες.

Στην επανάληψη η Σκεπαστή μπήκε πιο δυνατά και μόλις στο 47' ο Ζουζουλής αξιοποίησε πάσα του Θαλασσινού και έκανε το 1-1.

Ο ίδιος παίκτης στο 66' μετά από ωραία πάσα του Ντούρμα νίκησε τον Κατσιμήτρο και έκανε το 1-2.

Στο 72' πάλι ο Ζουζουλής έκανε το 1-3 και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Διαιτησία: Κηρύκος, Κοντογιαννίδης - Μαρίνος.


ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ (Κ. Σταματίου): Κατσιμήτρος, Σιγανός, Σαλεμής (78' Χ. Καραμπάς), Πεππές, Βλάχος, Θ. Ντεγιάννης, Χασανλλάρι, Αποστόλου, Σταμέλος (63' Ρούσσος), Ρουμπής, Κονόμι (46' Σαμαρτζής).


ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Στάθ. Κατσικογιάννης): Αλατζάς, Καρατζούδης (65' Ντούρμας), Ανδρέου, Κανελλόπουλος, Καψάλας, Κωνσταντός, Ζουζουλής (93' Π. Θαλασσινός), Ι. Β. Θαλασσινός, Γεωργίου, Θαν. Θαλασσινός (91' Ιωάννου), Τηλιόπουλος.