Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Β΄ Κατηγορία - Βόρειος Όμιλος: ΑΕ Ταξιάρχη - ΑΕ Κηρίνθου 3-1

 



Για την 8η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας στον Βορά, η ομάδα του Ταξιάρχη επικράτησε της Κηρίνθου με 3-1 και έτσι πήρε βαθμολογική ανάσα, αφού απομακρύνθηκε απο την ¨διακεκαυμένη ζώνη¨ υποβιβασμού.

Αν και οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ «από τα αποδυτήρια», αφού στο πρώτο κιόλας λεπτό του αγώνα ο  Ισαλάρι βρήκε τα δίχτυα του Μαυρούτσικου κάνοντας το 0-1, η ομάδα του Κώστα Μισιρλή δεν χαλάρωσε και στο 14΄ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με τον Αχιλλέα Δαρζέντα, 1-1, σκορ που ήταν και αυτό του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ταξιάρχη μπήκε δυνατά στο χόρτο και στο 50΄ ο Δημήτρης Δαρζέντας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του,  κάνοντας την ανατροπή και βάζοντας μπροστά την ομάδα του, 2-1.

Τελικά ο Βαγγέλης Μούστος ήταν αυτός που στο 55΄ ολοκλήρωσε την ανατροπή και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, 3-1.


ΑΕ Ταξιάρχη (Κώστας Μισιρλής): 

Μαυρούτσικος, Τσαμούρογλου, Μουργκιώζης, Καπόλος, Μπαλαμούτης, Βογιατζής, Μούστος, Δ. Δαρζέντας, Καραβάς, Α. Δαρζέντας, Γκαμίλης (92΄ Χαλκιάς).


ΑΕ Κηρίνθου (Μιχάλης Πάνου): 

Κ. Αλεξίου, Εμμανουήλ (90′ Σταματίου), Μπαλατσός (67′ Τριανταφύλλου), Γ. Βρεττός, Α. Μόσχου, Σταματέλος, Ραβανός, Γιαννακούλας, Ισαλλάρι, Σίμος, Καστανιώτης (71′ Θωμάς).


Διαιτησία: Βελέντζας (Ιωάννου – Δελχάς)