Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Β΄ Κατηγορία - Βόρειος Όμιλος: Ευβοϊκός Γουβών - Δόξα Προκοπίου 1 - 1

 


Για την 8η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας στον Βορά, η ομάδα του Ευβοϊκού Γουβών και η Δόξα Προκοπίου ήλθαν ισόπαλες με τελικό  αποτέλεσμα 1 - 1 αλλά και μέ νέο προπονητή τον Δήμο Τσελίκα,

Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά, έχοντας από μία καλή ευκαιρία: στο 7΄ οι φιλοξενούμενοι έστειλαν την μπάλα ελάχιστα άουτ από σουτ του Τσούτσικα και στο 12΄ οι Γούβες με κεφαλιά του Γιάγκου «έψαξαν» για στόχο, με τον Μπίλα όμως να έχει άλλη άποψη και να μπλοκάρει σταθερά.

Στη συνέχεια, λίγο μετά το πρώτο μισάωρο, ο Γιάγκος προσπάθησε να υπερασπιστεί την άμυνά του στέλνοντας την μπάλα στο κάθετο δοκάρι της ομάδας του, ενώ στο 39΄ ο Αντώνης Γοργομάτης δεν πέτυχε καλά το σουτ που επιχείρησε μέσα από την μικρή περιοχή και έτσι η μπάλα τερμάτισε λίγο έξω από το δοκάρι του Μπίλα.

Στο δεύτερο μέρος ο Γιάγκος δεν κατάφερε να βρεί στόχο αφού η άμυνα έδιωξε στην κυριολεξία πάνω στην τελική γραμμή, ενώ στο  53΄ ο Δημουλάκης σούταρε δυνατά με τον Μπίλα να του λέει «όχι».

Στο 65΄ η ομάδα των Κουτσουφλάκιδων κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Μάλλιαρης, βάζοντας μπροστά την ομάδα του στο σκορ, 0-1.

Η ομάδα του Τσελίκα αντέδρασε γρήγορα και προσπάθησε να φέρει τον αγώνα στα ίσια, πράγμα που κατάφερε τελικά στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον Δημήτρη Σελίμη να δίνει ασίστ στον Γιάγκο από το ύψος της άσπρης βούλας και ο οποίος «λύτρωσε» την ομάδα του κάνοντας το 1-1.


Ευβοϊκός Γουβών (Δήμος Τσελίκας): 

Αλεξίου, Δ. Σελίμης, Πρέντι, Χαντζής, Αξενός, Βασιλείου, Κ. Δημουλάκης, Β. Δημουλάκης, Γιάγκος, Μαργκεγκάι, Α. Γοργομάτης.


Δόξα Προκοπίου (Γιώργος Κουτσουφλάκης): 

Μπίλας, Γ. Περήφανος, Καρατζάς, Π. Γερογιάννης, Λασκαρίδης, Παπατσούλης (58′ Σοφούλης) , Δ. Γερογιάννης, Μάλλιαρης, Τσούτσικας (89′ Δ. Κουτσουφλάκης), Τριάντης (73′ Σοφρώνης), Μπίρμπας.


Διαιτησία: Δανιηλίδης (Λιαγκάκης – Νέγρης)