Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Έλειπε μόνο το γκολ από τον αγώνα Μιαούλης Φύλλων - Δύστος 0-0


Πολύ καλό παιχνίδι έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο Αφρατίου όπου διασταύρωσαν τα ξίφη τους ο τυπικά γηπεδούχος Μιαούλης Φύλλων και ο Φιλοξενούμενος Δύστος με το τελικό 0-0 να αδικεί την μορφή του αγώνα στον οποίο σημειώθηκαν δύο δοκάρια (ένα για κάθε ομάδα) και αρκετές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες.

Στο Α' ημίχρονο οι γηπεδούχοι απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με τον Τρίκκα στην πρώτη να μην μπορεί να νικήσει τον Κιούση και τον Μπαλωμένο στην2η να στέλνει την μπάλα άουτ και τον Δύστο να απειλή με τον Στουραϊτη αλλά ο Τσαβαρής τον στάμάτησε.

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες είχαν από 2-3 καλές στιγμές για να πετύχουν κάποιο γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν να σκοράρουν.

Οι καλύτερες φάσεις ήταν τα δύο δοκάρια πρώτα για τον Δύστο στο 61' με απευθείας φάουλ του Απόστολου Πιλάτη που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και στο 76' για τον Μιαούλη ο Πόγκας πήρε την πάσα του Κατσαρή και από πολύ καλή θέση σούταρε αλλά βρήκε το δοκάρι του Κιούση.

Ο Δύστος σε αυτό το διάστημα διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή Πόγκα ζητώντας πέναλτι σε ένα μαρκάρισμα πάνω στον Στουραϊτη και έχασε πολύ καλή ευκαιρία στις καθυστερήσεις με τον νεαρό Γκίκα.



 Διαιτησία: Πόγκας, Κοτταρά - Μπακατσέλος.


ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ (Κ. Παπαρίδης): Τσάβαρης, Γ. Καρβελάς (81′ Β. Ζαχαριάς), Καρατζής (54′ Πόγκας), Μαραγκός (86′ Πετράκης), Π. Τρίκκας, Μπαλωμένος, Κατσαρής, Α. Ζαχαριάς, Κ. Τρίκκας, Δάδινας (54′ Δ. Σελεμάι), Γεωργίου.


ΔΥΣΤΟΣ (Αθ. Νικολάου): Κιούσης, Κότσαρης (90′ Γκίκας), Μπράχο, Γ. Πιλάτης, Α. Πιλάτης, Θεοδωρακόπουλος, Στουραΐτης, Μάλλιος, Λαθουράς, Ποδαράς (80′ Κόλλιας), Αποστόλου.