Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σπουδαίο διπλό ο Απόλλων Ερέτριας 3-2 μέσα στην Κάρυστο


 Σπουδαίο διπλό για τον Απόλλων Ερέτριας που πέρασε μέσα από την Κάρυστο νικώντας την γηπεδούχο ομάδα με σκορ 3-2 και σκαρφάλωσε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα ρίχνοντας την Κάρυστο στην 6η  θέση.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν μάλιστα να προηγηθούν με 0-3 στο ξεκίνημα του Β' ημιχρόνου αλλά οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση διαρκείας μείωσαν στο 80' σε 2-3 και πάλεψαν μέχρι τέλους για την ισοφάριση χωρίς να τα καταφέρουν.

Ο Απόλλων έκανε το 0-1 στο 12' με σκόρερ τον Βεσέλι και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου στο 41' εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και του τερματοφύλακα με δράστη τον Λάσρι έκανε το 0-2.

Στο ξεκίνημα του Β' ημιχρόνου η Κάρυστος έδειξε διάθεση να πιέσει αλλά ο Κανάνι στο 53' έκανε το 0-3 και έβαλε μεγάλο βαθμό δυσκολίας στους γηπεδούχους.

Στο 70' ο Ρούσσος έκανε το1-3 και λίγο μετά η Κάρυστος ζήτησε πέναλτι σε πτώση του Σούλα αλλά ο κ. Σιαπλαούρας είπε παίζεται , τελικά στο 80' ο Κακκαβάς έκανε το 2-3 δίνοντας μία άγρια ομορφιά στο παιχνίδι στα τελευταία λεπτά.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα και ο Απόλλων έφυγε με μεγάλη νίκη και τρεις πολύτιμους βαθμούς από την Νότια Εύβοια.


Διαιτησία: Σιαπλαούρας, Γεωργαράς-Πέττας.





ΚΑΡΥΣΤΟΣ (Ηλ. Οικονομίδης): Δρόσος, Παπουτσής (58' Ποδαράς), Γεωργιόπουλος (80' Θάτσι), Καραβολας, Παπασταματίου (46' Ραβιόλος), Ναυπλιώτης, Κανάνι (68' Ρουκλιώτης), Κακαβάς, Ζάνι (68' Νταουτλλάρι), Σούλας, Αλ. Ρούσσος.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δημ. Βαλκάνος): Μίχος, Μ. Καρλατήρας, Βελαέτης, Λ. καρλατήρας, Κανάνι, Βεσέλι, Χύσκα (75' Τρεγκάι), Τόρα (89' Μορφούλης), Λάζρι, Αντζέλι (67' Μέτσιο), Παν. Ρούσσος.