Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αθλητική Ένωση Ιστιαίας: Ανακοίνωση για τον αγώνα με τον ΑΠΣ Σταυρού

 


Aμέσως μετά τον σημερινό της αγώνα με τον ΑΠΣ Σταυρού, η ομάδα της Ιστιαίας εξέδωσε την ανακοίνωση που ακολουθεί.

Λέει η ανακοίνωση:

Η διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Ιστιαίας θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της στην ομάδα του Σταυρού για το πολύ ωραίο αγώνα που είχαμε σήμερα. Πραγματικά χαιρόμαστε να απολαμβάνουμε τέτοια παιχνίδια.

Επίσης θέλουμε να πούμε ευχαριστώ στον διαιτητή κο Φώτη που κράτησε τον αγώνα παρά τις δύσκολες στιγμές που υπήρξαν στη διάρκειά του, μιας και το σημερινό παιχνίδι ήταν από αρχής μέχρι τέλους ντέρμπι.

Θέλουμε επίσης να πούμε πως λυπόμαστε για την απουσία των φιλάθλων της ομάδας από τις κερκίδες του γηπέδου μας και έτσι δεν απόλαυσαν ένα πολύ όμορφο αγώνα. Δυστυχώς οι φίλαθλοι δεν ήταν σήμερα δίπλα μας, να στηρίξουν την ομάδα της ΑΕ Ιστιαίας και να δώσουν με την παρουσία τους τη δύναμη που χρειαζόμαστε σε αυτούς του δύσκολους καιρούς να συνεχίσουμε.  Για να πάει καλά η πορεία της ομάδας και να έχει συνέχεια, χρειάζεται την παρουσία τους. Εμείς σαν διοίκηση προσπαθούμε με όλες τις δυνάμεις μας να έχει η πόλη την ομάδα που της αξίζει, αλλά δυστυχώς νιώθουμε μόνοι μας.

Από την άλλη η Δημοτική Αρχή δεν συμπαραστέκεται στον αγώνα μας και δυστυχώς το γήπεδο της ομάδας δεν έχει τον κατάλληλο  αγωνιστικό χώρο, παρά τη προφορική δέσμευση του Δημάρχου.


Εκ της Διοίκησης της ΑΕ Ιστιαίας