Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με ανατροπή στο Β' μέρος έφερε το μεγάλο αποτέλεσμα, Ν. Αρτάκη - Αταλάντη 3-2


Με τρομερή εμφάνιση στο Β' ημίχρονο η Αρτάκη νίκησε και την Αταλάντη αλλά και την κόντρα διαιτησία φτάνοντας στην ανατροπή με 3-2 επί ενός αντιπάλου που έμεινε στους 0 βαθμούς.

Η Αρτάκη μπαίνοντας αποφασιστικά στο ματς έφτασε 5 φορές κοντά στο να ανοίξει το σκορ.

Στο 3' ο Παπαδάκης μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα σούταρε ελάχιστα άουτ, στο 8' ο Ζαχαρόπουλος προσέκρουσε πάνω στον τερματοφύλακα και χάθηκε η ευκαιρία, στο 15' ο Ζαχαρόπουλος από μπαλιά του Παπαδάκη αστόχησε απελπιστικά, στο 21' από σέντρα του Παπαδάκη κεφαλιά του Μεγάλου άουτ και στο 37΄'ο Παπαδάκης σούταρε όμως πάλι  ο Ανδρούτσος έδιωξε σε κόρνερ.

Για να φτάσουμε στο τελευταίο 5λεπτο του ημιχρόνου που έγιναν τα ......μαγικά !!!.

Στο 41 'τραγικό λάθος της άμυνας των Αρτακιανών μπήκε σφήνα ο Ντάμπος και πλάσαρε τον Ντουμάνη κάνοντας το 0-1.

Στο 42' καθαρό πέναλτι πάνω στον Αρκούδα ο κύριος Ξηρογιάννης του έδειξε κάρτα για θέατρο και στο 44'ο  Δουβαράς πάγωσε για δεύτερη φορά το ''Νίκος Κίλιμπας '' στέλνοντας τις ομάδες στα αποδυτήρια με 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αρτάκη μπήκε αποφασισμένη να φέρει τούμπα το ματς και με πρωταγωνιστή τον Μεγάλο (δύο ασιστ και ένα γκολ)κατάφερε να πάρει την μεγάλη νίκη. 

Στο 49από πάσα του Μεγάλου ο Ζυγκερίδης έκανε το 1-2,στο 59΄οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες μετά από δεύτερη κίτρινη του Πάππου και στο 73' σέντρα Μεγάλου πλασέ Παπαδάκη και το ματς στα ίσια(2-2).

Για να ολοκληρωθεί η μεγάλη ανατροπή στο 80' με σέντρα του Ζυγκερίδη και πλασέ του Μεγάλου.

Σπουδαία νίκη για την Αρτάκη με τον τρόπο που έγινε απέναντι σε μια ομάδα που ερχόταν από συνεχόμενες ήττες έχοντας άγνοια κινδύνου συν το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είχαν να αντιμετωπίσουν μια προκλητική διαιτησία εκ μέρους του Βοιωτού Ξηρογιάννη.



Ν. Αρτάκη (Διγκόζης): Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Αρκούδας, Τσούπρος, Καραμπάς, Κωνσταντίνου, Παπαδάκης (89'Τσατσαρώνης), Ντελέκος (88'Χατζηστάμου), Ζυγκερίδης (82'Κουτρόπουλος), Ζαχαρόπουλος (46'Σταματάκος), Μεγάλος.



Αταλάντη (Ασημάκης): Ανδρούτσος, Πάππος, Καραγιάννης, Μπούσδρας, Κουδουνάς, Γκούρλας, Δουβαράς (81'Μπαρτζουλιάνος), Σακκάς (88'Ντεμάι), Τζιβελέκης, Ντάμπος (88' Τσάτσος), Κυριλίδης (88'Σαλιάι).



ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ