Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εύκολο απόγευμα ο Ταμυναϊκός 5-0 τον Όλυμπο Γυμνού

 


Σε ένα παιχνίδι που είχε φαβορί και αυτό επιβεβαιώθηκε και εντός αγωνιστικού χώρου ο Ταμυναϊκός είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στον Όλυμπο Γυμνού και επικράτησε με το ευρύ 5-0 στο "Τσαρπάλειο" του Αλιβερίου.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και εκτός των γκολ είχαν χαμένο πέναλτι και αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν σχεδόν σε όλο το παιχνίδι αμυντικά με σκοπό να χτυπήσουν σε κάποια κόντρα επίθεση αλλά δεν τα κατάφεραν τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά και έκαναν μία ήττα που θεωρείται εντός προγράμματος.

Την πρώτη μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Βρέττος στο 6' όταν απέναντι από τον Μωραϊτη έστειλε την μπάλα στα πουλιά !

Στο 16' ο Μώρος εκτέλεσε κόρνερ η μπάλα έφτασε στο 2ο δοκάρι και ο Βασίλης Αναστασίου με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στο 33' ο Μώρος κέρδισε πέναλτι ο Σταματούκος το εκτέλεσε εύστοχα και 2-0.

Στο 42' σουτ του Σταματούκου πέρασε λίγο άουτ.

Στο 50' σέντρα σουτ του Θανάσι για τον Όλυμπο πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 55' ο Ταμυναϊκός κέρδισε νέο πέναλτι όταν σε σέντρα του Βρέττου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τριανταφύλλου αλλά ο Μώρος που το εκτέλεσε νικήθηκε από τον Μωραϊτη.

Στο 57' δυνατό μακρινό σουτ του Μανδράκα μπλόκαρε ο Μωραϊτης.

Στο 61' είχαμε το 3-0 με υπέροχη μακρινή λόμπα του Κοτρογιάννη.

Στο τρίλεπτο 64'-67' πρωταγωνιστής ήταν ο Μπράχα όταν στην 1η περίπτωση το σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Όλυμπου στην 2η πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Μωραϊτη και σούταρε άουτ αλλά στο 67' μπήκε στην περιοχή από θέση μέσα δεξιά και πλάσαρε ωραία τον Μωραϊτη κάνοντας το 4-0.

Στο 72' ο Μώρος γύρισε στον Μπράχα αυτός σούταρε από κοντά ο Μωραϊτης απέκρουσε προσωρινά και ο Μώρος σε κενή εστία έκανε το 5-0.

Στο 90' σουτ του Πιλάτη από καλή θέση πέρασε λίγο άουτ.


Διαιτησία: Χουλιάρας, Πριόνας - Αντωνίου Χ.



Ταμυναϊκός (Βαγγ. Ντόβολης): Ζωντός, Δήμου, Πιλάτης, Καρατζάς, Β. Αναστασίου (70′ Φωτιάς), Μ. Αναστασίου (63′ Μπράχα), Κοτρογιάννης (75′ Πομάρες), Βρέττος, Σταματούκος (70′ Πέππας), Ι. Μώρος (75′ Καλαμιώτης), Μανδράκας.



Ολυμπος Γυμνού (Δ. Αντωνόπουλος): Χ. Μωραΐτης, Θανάσι (80′ Παρασκευάς), Κουσερής (46′ Σακκής), Τσουμάνης, Τριανταφύλλου, Ρουμπής, Τοπάλι (46′ Θανάση), Θ. Μωραΐτης (58′ Καμπούρης), Κοκκάλας, Μπαρώτας, Μπασούκος (70′ Νικολάου).