Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εύκολο απόγευμα για τους γηπεδούχους, Δροσιά - Όλυμπος Γυμνού 4-0


Ένα εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα της Δροσιάς η οποία στο γήπεδο της επικράτησε με το άνετο 4-0 επί του Όλυμπου Γυμνού.

Οι γηπεδούχοι έχοντας τον έλεγχο του ματς σε όλη  σχεδόν την διάρκεια του προηγήθηκαν πολύ νωρίς με ένα καταπληκτικό σουτ του Δεληγιάννη ο οποίος έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο αριστερό ''Γ'' του Μωραίτη.

Η υπεροχή των γηπεδούχων συνεχίστηκε και αφού έφτασαν στην πηγή σε δύο περιπτώσεις (στο 18' σέντρα σουτ του Τζιόρα ο Μωραίτης έδιωξε σε κόρνερ και στο 34 'από φάουλ του Βαρσαμά ο  Αυλωνίτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ),ήπιε νερό στο 42' όταν όλη την δουλεία του Διοκμετζίδη την τελείωσε σε κενό τέρμα ο Βαρσαμάς (2-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο αρχικά ο  Όλυμπος προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς όμως η Δροσιά είχε τον τελευταίο λόγο.

Στο 78' το αυτογκόλ του Τσούμαρη και στο 81 ' το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Βαρσαμάς έκλεισαν τον δείκτη του σκορ.

Συμπερασματικά δίκαιη και εύκολη η νίκη των παικτών του Γ. Λάμπρου οι οποίοι πήραν βαθμολογική ανάσα σε αντίθεση με την ομάδα του κ.Αντωνόπουλου που βυθίστηκαν περισσότερο στην βαθμολογία.


 Πολύ καλά η διαιτησία του κ. Κασομούλη με συμπαραστάτες τους Ιωάννου και Κελεπούρη.



Δροσιά (Λάμπρου): Σωτηρόπουλος, Διοκμετζίδης ( 90'Τουλίτσης), Τζιόρας, Κουτσαυλής, Ζαχαράκης, Δεληγιάννης, Αυλωνίτης, Λάμπρου (68'Κουζούλογλου), Βαρσαμας (90'Κροκόδειλος), Φρυγανάς (90'ΕλευθερίουΑ).



Ολυμπος Γυμνού (Αντωνόπουλος): Μωραίτης, Ρόγκας, Κουσερής, Ρουμπής Α(46'Τσούμαρης), Τριανταφύλλου, Μωραίτης Α, Θανάσι, Σακκής (19'λ.τ Νικολάου,77'Τοπάλι), Κοκκάλας, Μπαρώτας, Μπασούκος.





ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ