Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Β΄ Κατηγορία: Αναγέννηση Μαντουδίου - ΟΠΑ Αιδηψού 5-0

 



Στην κορυφή της βαθμολογίας του Βορείου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας εξακολουθεί να παραμένει (και μάλιστα αήττητη), η ομάδα της Αναγέννησης Μαντουδίου, αφού στην  8η αγωνιστική επικράτησε εύκολα της νεανικής σε γενικές γραμμές ομάδας της ΟΠΑ Λουτρών της Αιδηψού με 5-0.

Για τους γηπεδούχους ο Μαναρίτσας άνοιξε σχετικά νωρίς το σκορ, μόλις το 8ο λεπτό, με την ομάδα της ΟΠΑ να αντιστέκεται και να κρατά το σκορ μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.


Στο δεύτερο μέρος όμως η πίεση της Αναγέννησης αυξήθηκε, με τον Μαναρίτσα να πατυχαίνει άλλα δύο τέρματα  (χατ τρικ για τον Μαναρίτσα) στο 50΄ και στο 65΄, ενώ ο Αργύρης Στεργίου στο 55΄ και ο Γιώργος Τσούπρος στο 70΄διαμόρφωσαν και το τελικό αποτέλεσμα, 5-0.


Αναγέννηση Μαντουδίου (Κώστας Ζυγογιάννης): 

Παναγιωτόπουλος, Βούλγαρης (69′ Καντζούρας), Τσιβίκας (56′ Λιάκος), Τσικτσίρης, Σταμούλος (56′ Τσούπρος), Κοντάκης (56′ Γαβριήλ), Μπόνος, Στεφανίδης, Μαναρίτσας, Γοργομάτης, Στεργίου (71′ Αντωνίου).


ΟΠΑ Αιδηψού (Παναγιώτης Αναγνώστου): 

Δ. Σουλιάδης, Μήτρου (86′ Κανελλόπουλος), Θεοδοσίου, Μαστρογιάννης (73′ Σ. Γκοτζίνα), Σβεντζούρης, Μ. Σουλιάδης, Μάργαρης, Σκέντερι (60′ Βεργής), Δημητρίου, Αθανασίου (73′ Παπαδόπουλος), Μαυροζούμης (86′ Φετάχου).


Διαιτησία: Παπαδόπουλος (Ρουμπής – Λιαγκάκης)