Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Β΄ Κατηγορία: Αρτεμησιακός - Ατρόμητος Βασιλικών 3-1, με ανατροπή

 



Για την 8η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας στο Βορρά, η ομάδα του Αρτεμησιακού επικράτησε στην έδρα της με 3-1 του Ατρόμητου Βασιλικών, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 14΄ με τον Καρατζά να σουτάρει δυνατά από το όριο σχεδόν της μεγάλης περιοχής, 0-1. 

Η ομάδα του Ανέστη κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε στο 43΄ ο Παναγιώτης Γκογκομήτρος, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μ. Αντωνίου και από εκεί άουτ, χάνοντας την ευκαιρία να φέρει τον αγώνα στα ίσια στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κατάφεραν στο 60΄ να ισοφαρίσουν με τον Χατζηαθανασίου που μέσα από την περιοχή με πλασέ βρήκε στόχο (1-1)

Η ανατροπή ξεκίνησε με τον «άτυχο» Γκογκομήτρο που αυτό που δεν πέτυχε στο πρώτο μέρος, το πέτυχε στο 77΄ , 2-1.

Ο Χατζηαθανασίου διαμόρφωσε την τελική ανατροπή, 3-1 , στις καθυστερήσεις, παχαίνοντας άλλο ένα γκολ στον σημερινό αγώνα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Ανέστης έγραψε στο FaceBook: "Μπράβο σε ολους σας... Μπορεί το πρώτο ημίχρονο να μην μας βγήκε όπως θέλαμε αλλα στο δεύτερο ημίχρονο ήσασταν πραγματικά παλικάρια. Συγχαρητήρια  σε ολους σας".


Αρτεμησιακός 2014 (Χρήστος Ανέστης): 

Νάτσιος, Βαλμάς, Μηνάς (37′ Παπαδιώτης), Παπανδρέου, Ανέστης, Ευσταθίου (30′ Καρακάξης), Στραφιώτης, Φατσής, Χατζηαθανασίου, Γκογκομήτρος, Γαβριήλ (84′ Ψύλλος).


Ατρόμητος Βασιλικών (Σωκράτης Πολίτης): 

Μ. Αντωνίου, Κρυσταλόγιαννης (86′ Φεργαδής), Α. Ηλιοδρομίτης (77′ Α.Γ. Θεοχάρης), Δροσούνης, Ι. Μιχαλόπουλος, Δ. Αντωνίου, Λαδογιάννης, Κομποθανάσης (61′ Α.Χ. Θεοχάρης), Γεροκωνσταντής, Γαβριήλ, Καρατζάς.


Διαιτησία: Βελέντζας (Πριόνας - Αντωνίου Γ)