Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Έ"Χ"ασαν και οι δύο, Μακρυκάπα - Αμαρυνθιακός 1-1




Πολύ καλό παιχνίδι έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Μακρυκάπας όπου οι γηπεδούχοι "λύκοι" αντιμετώπισαν στο ντέρμπι της αγωνιστικής τον Αμαρυνθιακό παρουσία πολλών φίλων του ποδοσφαίρου που παρακολούθησαν την μεγάλη αναμέτρηση.

Το τελικό 1-1 αφήνει επί της ουσίας χαμένους και τους δύο μιας και οι γηπεδούχοι ήθελαν την νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας με συγκάτοικο (Χαλκίδα η οποία παίζει αύριο) η μόνοι, ενώ ο Αμαρυνθιακός ήθελε τους τρεις βαθμούς για να πλησιάσει την κορυφή και να μπει στην μάχη της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Η Μακρυκάπα προσπάθησε να αιφνιδιάσει στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με τον Μήτρου αλλά δεν τα κατάφερε κάτι που έκανε στο 6' ο Αμαρυνθιακός όταν ο Νικολακάκης σούταρε ο Κηρόπουλος που προσπάθησε να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Σκριβάνος του Λάμπρου (ο Σκριβάνος του Δημητρίου πάλι δεν ξεκίνησε τον αγώνα) με κεφαλιά στην επαναφορά την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και είχαν ένα σουτ του Κωνσταντάγκα στο 8' που απέκρουσε ο Κελάϊ.

Η φάση του αγώνα έγινε στο 30' όταν ο Κωνσταντάγκας σκόραρε αλλά με υπόδειξη του βοηθού Παππά το γκολ ακυρώθηκε (έντονες διαμαρτυρίες από την Μακρυκάπα για την απόφαση αυτή) και στην συνέχεια διαμαρτυρίες από την πλευρά του Αμαρυνθιακού που ζήτησε κόκκινη κάρτα στον Μήτρου για χτύπημα εκτός φάσης στον Μυρτέζα.

Στο 42' δόθηκε πέναλτι υπέρ της Μακρυκάπας από τον διαιτητή Φώτη για χέρι του Τσούτση και ο Κωνσταντάγκας με ψύχραιμο σουτ από τα 11 βήματα έκανε το 1-1.

Το ημίχρονο έκλεισε με ένα δοκάρι για τον Αμαρυνθιακό σε σου του Σκριβάνου στο 45'

Στην επανάληψη η Μακρυκάπα είχε δύο καλές ευκαιρίες με Γκάβαλη και Μήτρου αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο Κελάι σταμάτησε τους παίκτες των "λύκων", ενώ ο Αμαρυνθιακός προσπάθησε να απειλήσει με τον Σκριβάνο προς το τέλος του αγώνα αλλά το σουτ που έκανε πέρασε άουτ.


Διαιτησία: Φώτης,  Δάλλας - Παππάς




ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Βαγγ. Ζέρβας): Κηρόπουλος, Λέκκας, Μπαλαμπάνης, Γκρινιάρης, Μπατζέλης, Πασάι, Γκίκας (87’ Βουρδάνος), Λούρος, Κωνσταντάγκας (55’ Γκάβαλης), Σίδερης (60’ Κούκα), Μήτρου (70’ Αντ. Αλαφάκης).



ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Θ. Μεθενίτης): Κελάι, Παναγιώτης Τσούτσης, Δημήτρης Τσούτσης (59’ Π.Δ. Σκριβάνος), Νικολακάκης, Ρεπετσάς, Σελίμ Μυρτέζα, Οντιάμπο, Πέππας, Π.Λ. Σκριβάνος, Ενκελ Μυρτέζα (59’ Αργύρης), Πετράκης (76’ Αντ. Μυρτέζα).