Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πέρασαν και από την Τριάδα και προελαύνουν, Παντριαδικός - Αλάτσατα 2-3


Σπουδαία νίκη μέσα στην Τριάδα επί του γηπεδούχου Παντριαδικού πέτυχαν τα Αλάτσατα και προελαύνουν στην κορυφή της βαθμολογίας με έξι νίκες και μία ισοπαλία σε 7 αγώνες στον 2ο όμιλο της Β' κατηγορίας.

Το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι (δυνατές μονομαχίες, πάθος, ένταση) και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο να το παρακολουθήσουν.

Τα Αλάτσατα ήταν αυτά που προηγήθηκαν στο σκορ 0-1 με κεφαλιά του Λαλανίτη στο 35', αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο ίδιο διάστημα οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή στιγμή με τον Αργυρό σε σουτ που πέρασε άουτ, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με τον Καραμπά και τον Καραντάκη στην πρώτη η μπάλα κατέληξε άουτ και στην δεύτερη ο Δεληγιάννης έδιωξε σε κόρνερ.

Στο Β' ημίχρονο ο Παντριαδικό ισοφάρισε 1-1 νωρίς στο 52' με πλασέ του Δ. Χασάνδρα αλλά λίγο αργότερα στο 56' τα Αλάτσατα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαλανίτη πήραν πάλι κεφάλι στο σκορ 1-2.

Από το 57' ο Παντριαδικός αναγκάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Καραντάκη με απευθείας κόκκινη για βίαιο μαρκάρισμα σε αντίπαλο αλλά αν και με 10 έφτασε στο 2-2 με τον Καραμπά στο 78'.

Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε στο 84' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Αργυρός (χέρι του Φιόλα).

Τα Αλάτσατα μετά την νίκη αυτή συνεχίζουν στην κορυφή (19 βαθμοί), ενώ ο Παντριαδικός μετά από την τρίτη συνεχόμενη ήττα έμεινε στους 10 βαθμούς.


Διαιτησία: Παπακυριάκος, Τσιφλάκος - Κοντογιαννίδης.


ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Δ. Ακριτίδης): Πάττας, Καρατζάς (71′ Ανδριόλας), Σταματέρης, Τσώκος, Ρουμπής (57′ Φιόλα), Αργυρίου, Καραντάκης, Ζουρμπουλής, Καρατζής (71′ Γ. Χασάνδρας), Καραμπάς, Δ. Χασάνδρας.


ΑΛΑΤΣΑΤΑ (Ι. Φούρλης): Δεληγιάννης, Ζαφείρης, Ντούκα (68′ Κουτσαυλής), Ζιζόλλι, Θωμόπουλος, Σεχάι, Βλάχος, Π. Ζαχαριάδης (60′ Θωμάς), Λαλανίτης (80′ Τουζούν), Αργυρός , Πουλιπούλης.