Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Απέδρασε με το διπλό, Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου - Σκύρος 0-1

 


Πολύ ενδιαφέρον αγώνα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Αγίου Νικολάου ανάμεσα στον τοπικό Ευβοϊκό και την φιλοξενούμενη Σκύρο.

Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό με το πάθος και την ένταση σε αρκετές περιπτώσεις να κυριαρχούν και τελική νικήτρια την Σκύρο που απέδρασε με το διπλό 0-1 από μία δύσκολη έδρα.

Στο Α' μέρος ο Ευβοϊκός είχε δοκάρι με τον Ελευθεριάδη στο 20' και δύο καλές στιγμές με Τόγκο και Μαραγκό που απέκρουσε ο Γιαλός, ενώ η Σκύρος απάντησε με τον Ζορμπά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο καλά και είχαν αρχικά την ευκαιρία του Ευσταθίου στο 50' και στο 59' έκαναν το 0-1 με σκόρερ τον Λύκο (σκόραρε για 2η συνεχόμενη αγωνιστική).

Στο 73' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Μπαρίτας για τους γηπεδούχους οι οποίοι τελείωσαν τον αγώνα με 9 παίκτες λόγω και της αποβολής του Παρίση (για διαμαρτυρία) στο 83' όταν ο Ευβοϊκός διαμαρτυρήθηκε έντονα για ακυρωθέν γκολ του Μαραγκού (ακυρώθηκε ως οφσάιντ).



Διαιτησία: Πόγκας, Ντόβολης Ε. - Γεωργαρά


ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Γρ. Μάλλιαρης): Βαβουλιώτης, Πιτσινής (60′ Ι. Μάλλιαρης), Ντούρμας, Μπαρίτας, Μαραγκός, Ελευθεριάδης (46′ Ε. Τζάνος), Ρουμπεδάκης, Κιτίνος (52′ Ν. Μάλλιαρης), Παρίσης, Νάνος, Τόγκος (85′ Δ. Τζάνος).


ΣΚΥΡΟΣ (Μ. Τραχανάς): Γιαλός, Ζορμπάς, Ευσταθίου, Δαφνούλης (63′ Μπάρμπας), Ι.Κ. Μανωλάκης, Ξανθούλης, Ι.Μ. Μανωλάκης, Δαλακλίδης, Λύκος (90’+4′ Ευγενικός), Τσελεπής, Καραμπίνης.