Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συγκλονιστικά τα Αλάτσατα νίκησαν με 1-0 την Προποντίδα με 10 παίκτες !


Τα Αλάτσατα που υποχρεώθηκαν να παίξουν με παίκτη λιγότερο σχεδόν σε όλο τον αγώνα (αποβολή στο 2') ήταν συγκλονιστικά και νίκησαν με 1-0 την Προποντίδα στο μεγάλο ντέρμπι του 2ου ομίλου στην Β' κατηγορία.

Η ομάδα του Γιάννη Φούρλη έχασε από το 2' τον Θωμόπουλο με απευθείας κόκκινη (για φάουλ πάνω στον Στούπα) αλλά δεν λύγισε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και με χρυσό σκόρερ τον Λαλανίτη από το 25' κράτησε το υπέρ της σκορ μέχρι το τέλος με συμπαγή άμυνα και επιθετικά προσπαθούσε να χτυπήσει στο ανοιχτό γήπεδο έχοντας 2-3 πολύ καλές στιγμές για να διπλασιάσει τα τέρματα της.

Η Προποντίδα του Νίκου Κιαπέκου προσπάθησε αρκετά μετά το 1-0 (ειδικά στο Β' ημίχρονο) να απειλήσει και να εκμεταλλευτεί και το αριθμητικό πλεονέκτημα, είχε την κυκλοφορία της μπάλας αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την καλή αμυντική λειτουργία των αντιπάλων.

Το Χρυσό γκολ για τα Αλάτσατα πέτυχε στο 25' ο Λαλανίτης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Αργυρού.

Μετά από αυτή την νίκη τα Αλάτσατα πήραν σημαντικό πλεονέκτημα στην βαθμολογία καθώς έφτασαν στους 22 βαθμούς αφήνοντας τα Λουκίσια (1-1 με την Αυλίδα) και την Προποντίδα στους 16 με την ομάδα των Λουκισίων να έχει αγώνα λιγότερο (αυτόν με τον Απόλλων Παραλίας).


Διαιτησία: Φώτης, Δάλλας - Ιωάννου


ΑΛΑΤΣΑΤΑ (Γ. Φούρλης): Δεληγιάννης, Ζαφείρης, Πουλιπούλης, Ζιζόλλι, Θωμόπουλος, Σεχάι, Βλάχος (90′ Τουζούν), Π. Ζαχαριάδης (46′ Θωμάς), Λαλανίτης (91′ Θ. Κουτσαυλής), Αργυρός, Ντούκα.



ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ (Ν. Κιαπέκος): Κουσκούτης, Μωραΐτης (46′ Λάμτσε), Χασάνδρας (86′ Τσιαμπαλής), Κούτρας, Παπακωνσταντίνου, Σταθόπουλος, Στούπας (78′ Σουρτζής), Κεχαγιάς, Ματράκας (65′ Αναστ. Συνοδάκης), Γκιόσι, Κουτσαυλής.