Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Επανήλθε στις νίκες ο Δύστος 4-0 τον Ερμήλιο

 


Ο Δύστος ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και νίκησε δίκαια τον Ερμήλιο με 4-0 το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Δύστου.

Οι νικητές "χτύπησαν" τον αντίπαλο στο τέλος των ημιχρόνων, διάστημα που μπήκαν και τα τέσσερα γκολ και επανήλθαν στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν μέσα στο σκορ μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο αλλά στο τέλος δέχτηκαν άλλα τρία τέρματα και έφυγαν με βαριά ήττα από το γήπεδο.

Ο Στουραϊτης ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στον Δύστο πετυχαίνοντας το 1-0 στο 44'.

Ο ίδιος παίκτης στο 82' έκανε το 2-0 και στην συνέχεια την σκυτάλη στα γκολ πήρε ο Λαθουράς ο οποίος έκανε το 3-0 στο 85' και το τελικό 4-0 στο 90+1' με δύο όμορφα τέρματα.

Μετά από αυτή τη νίκη η ομάδα του Σάκη Νικολάου έφτασε στους 14 βαθμούς, πέρασε προσωρινά τρίτη και περιμένει να ολοκληρωθεί η αγωνιστική για να δει σε ποια θέση θα βρίσκεται βαθμολογικά.

Όσο για τον Ερμήλιο σίγουρα θα ψάξει στις επόμενες αγωνιστικές να βρει κάποιους βαθμούς που θα τον απομακρύνουν από τις χαμηλές θέσεις (είναι στην 8η θέση με 7 βαθμούς).


Διαιτησία: Τσάκος, Ντόβολης Ι.- Πέττας.


ΔΥΣΤΟΣ (Σ. Νικολάου): Κιούσης, Κότσαρης (85′ Αντωνίου), Μπράχο, Γ. Πιλάτης, Α. Πιλάτης, Θεοδωρακόπουλος (53′ Λαθουράς), Μοιρώτσος, Μάλλιος, Αποστόλου (85′ Γκίκας), Ποδαράς (70′ Κόλλιας), Στουραΐτης (85′ Ν. Μαστροκώστας).



ΕΡΜΗΛΙΟΣ (Δ. Ερμήλιος): Αγγέλης (46′ Δήμος λ.τ.), Φωτιάδης (76′ Βοϊλάκης), Μπογιατζόγλου, Πέντσιος, Μπουρνάζος, Πετράκης, Μπανάσης, Καπατσούλιας, Δουρμούσογλου (71′ Ζουρμπουλής), Μπασινάς, Φτούλης.