Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεύτερο σερί διπλό για τον Παντριαδικό που πέρασε από τα Πολιτικά με 1-0


Ακόμα ένα πολύ σημαντικό διπλό για την ομάδα του Παντριαδικού που μετά από την εκτός έδρας νίκη επί των Καθενών την προηγούμενη εβδομάδα πέρασε και μέσα από τα Πολιτικά σήμερα το απόγευμα νικώντας τον τοπικό ΠΑΟ με 1-0 φτάνοντας τους 16 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα αναζωπυρώνοντας τις ελπίδες για την κατάκτηση της μίας από τις δύο πρώτες θέσεις στον 2ο όμιλο της Β' κατηγορίας.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να μην δεχθούν γκολ και κρίθηκε στις λεπτομέρειες υπέρ των φιλοξενούμενων.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα του κόουτς Σταθαρά πέτυχε ο νεαρός Καρατζάς στο 73' (είχε περάσει αλλαγή στο 57') δίνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα της Τριάδας.


Διαιτησία: Κηρύκος, Παππάς - Σοφίου.


ΠΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (Αντ. Μπισμπικόπουλος): Τρίκας, Λάζαρης, Φωτεινός, Καρκαλής, Ι. Μπίτζος, Ρόγκας, Καραμπέτσος, Χρυσικός (78′ Κατσαρής), Σ. Μπίτζος, Νεσίμι (28′ Ράζος, 67′ Τσάλας), Μαραγκός.


ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Στ. Σταθαράς): Καραχάλιος, Εμάνουελ, Ανδριόλας, Τσώκος, Σταματέρης, Αργυρίου, Γ. Χασάνδρας (72′ Καταρτζής), Ζουρμπουλής, Δ. Σαρρής (57′ Καρατζάς), Καραμπάς, Δ. Χασάνδρας (88′ Λαφαζάνης).