Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εκτός έδρας τρίποντο για τις Κονίστρες 2-1 τον Άρη Αγίου Ιωάννη


Σε ένα αγώνα που έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες καθώς η συνεχή βροχή και ο δυνατός αέρας δυσκόλευαν τις ενέργειες των ποδοσφαιριστών η Κονίστρες πέρασαν νικηφόρα μέσα από τον Άγιο Ιωάννη νικώντας τον τοπικό Άρη με 2-1 για τον 3ο όμιλο της Γ' κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 0-0 όταν το σουτ του Φωτιά βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπενέτου στο 17', αλλά οι φιλοξενούμενοι τα κατάφεραν στο 22' όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Σέγκου ο Χαϊράνι με κεφαλιά έκανε το 0-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα των Κονιστρών διπλασίασε τα τέρματα της στο 68' με τον Σέγκο που από δημιουργός στο πρώτο γκολ έγινε εκτελεστής και έδωσε πολύ σημαντικό προβάδισμα στις Κονίστρες.

Το τελικό 1-2 πέτυχε ο Βασίλης Φωτιάς στο 82'.


Διαιτησία: Μπούρικας, Γκάρα - Βογιατζής.



ΑΡΗΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ (Κ. Μεταξάς): Δεμερούτης, Μακρύγιαννης, Α. Ποδαράς, Τριτσώνης, Δροσάτος, Μπέλμπα, Φωτιάς, Κιούσης, Γ. Ποδαράς, Ρέτσας, Κουμρία.




ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ (Π. Βογιατζής): Μπενέτος, Μπίτσα, Κόκκος, Μανέτας, Α. Μιχαλομιχελάκης, Αγγελόπουλος, Ε. Μιχαλομιχελάκης, Ο. Χαϊράνι, Σέγκος, Ζυγόπουλος, Νικολιάς.