Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΠΚΟ Δροσιάς: Ο κ. Λύκος σε ένα ρεσιτάλ αλλοφροσύνης, φτηνών τσαμπουκάδων και ύβρεων μας παρέπεμψε σε άλλες εποχές


Με ανακοίνωση του ο ΑΠΚΟ Δροσιάς στρέφεται κατά του προπονητή του ΑΟ Χαλκίς Δημήτρη Λύκου τον οποίο αποκαλεί "κύριο πουθενά" καθώς όπως αναφέρει στο παιχνίδι του Σαββάτου μεταξύ των δύο ομάδων ο κ. Λύκος αντιμετώπισε με τσαμπουκάδες και ύβρεις τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΚΟ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Σήμερα η ομάδα μας, παρά την ήττα , παρουσίασε πολλή καλή εικόνα και απόδοση απέναντι σε έναν άξιο και δύσκολο αντίπαλο. Θα θέλαμε στο σημείο αυτό, δημόσια να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας, κ.Λάμπρου και τους παίκτες μας για το ήθος τους, την απόδοση τους, και την προσήλωση τους σε αξίες όπως η ευγενής άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι.

Θεμελιώδεις αξίες για την ομάδα μας, το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες μας.

Ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράσουμε και στην ιστορική ομάδα του Α.Ο Χαλκίς για την φιλοξενία, παραβλέποντας την συμπεριφορά του κ.Πουθενά ή του κυρίου" τα σιχάματα" η οποία αμαύρωσε το γενικότερο κλίμα.

Ο εν λόγω " κύριος" ο οποίος τυγχάνει να είναι προπονητής της ιστορικής ομάδας της περιοχής μας ( ΑΟ Χαλκίς ),σε ένα ρεσιτάλ αλλοφροσύνης, φτηνών τσαμπουκάδων, ύβρεων, συμπεριφορών που μας παραπέμπουν σε άλλες εποχές-τόσο προς το πρόσωπο του προπονητή μας, όσο και των παιδιών μας - βλέπε φυσούνα-, κατάφερε να αμαυρώσει, τόσο την νίκη της ιστορικής ομάδας του Α.Ο Χαλκίς, τις προσπάθειες των παικτών του, όσο και την ιστορία του συλλόγου που έχει τιμήσει τον Νομό μας με τις διαχρονικές του επιτυχίες.

Έχει καταλάβει ο εν λόγω κύριος, ποιας ομάδας κρατάει τα ηνία; Έχει καταλάβει την ιστορία και τίς αξίες του συλλόγου; Ή νομίζει ότι με ψευτοτσαμπουκάδες και" οπαδιλίκι" θα καταφέρει εξασφαλίσει την δική του κενότητα, ανικανότητα, αμάθεια;;; Θα καταπλακωθεί, ανήμπορος μπρος στο βάρος της ιστορίας αυτού του μεγάλου συλλόγου.

Εμείς μάντεις κακών δεν είμαστε, απλά σημειώνουμε την " αβάσταχτη ελαφρότητα του εν λόγω κυρίου ".

 Ευχόμαστε καλές γιορτές και υγεία στην φιλόξενη ομάδα του Α.Ο Χαλκίς και ευόδωση των προσωπικών φιλοδοξιών του εν λόγω "κυρίου".