Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μπορούσε την νίκη ο ΑΟ Ν. Αρτάκης 1-1 με τον Αμβρυσσέα στο Δίστομο

 


Μπορούσε την νίκη ο ΑΟΝΑ μέσα στο Δίστομο απέναντι στον Αμβρυσσέα αλλά γυρίζει στην Ν. Αρτάκη με τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το τελικό 1-1.

Οι παίκτες των δύο ομάδων προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο σε ένα πολύ βαρύ τερέν μιας και ο αγωνιστικός χώρος ήταν λασπωμένος από τις βροχές των τελευταίων ημερών και ως ένα βαθμό τα κατάφεραν.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 στο 25' με κεφαλιά του Κάκκου σε ένα Α' ημίχρονο που οι ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή για γκολ.

Στην επανάληψη ο ΑΟΝΑ μπήκε ακόμα πιο αποφασισμένος και στο 68' κέρδισε πέναλτι με τον Μεγάλο την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Ζυγκερίδης με τον τερματοφύλακα του Αμβρυσσέα να αποκρούει αλλά ο Χατζηστάμου που είχε μπει λίγο νωρίτερα ως αλλαγή πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε σε 1-1.

Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του αγώνα ο ΑΟΝΑ είχε δοκάρι με τον Μεγάλο και δύο καλές ευκαιρίες με τον Ζυγκερίδη και τον Ντελέκο για να φύγει με το διπλό αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα δέχθηκε 2η κίτρινη - κόκκινη ο Ντελέκος.

Με τον Αμβρυσσέα αγωνίστηκε και ο Ευβοιώτης Ηλίας Δήμου.


Διαιτησία: Δημητρακόπουλος, Ανδρέου - Γαλαριώτης (όλοι του συνδέσμου Αθηνών).


ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ (Γ. Λύτρας): Κηπετάκος, Χ. Κυπραίος, Αντωνόπουλος, Μαλισσόβας, Ο. Πουλος, Ιωάννου, Μπαλντάς, Κάκκος, Γεωργουσόπουλος, Αλμπάνης, Δήμου.


Ν. ΑΡΤΑΚΗ (Άγγ. Διγκόζης): Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Τσατσαρώνης, Τσούπρος, Καραμπάς, Κωνσταντίνου, Ντελέκος, Παπαδάκης, Σταματάκος (64' Χατζηστάμου), Μεγάλος, Ζυγκερίδης.