Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μεγάλο διπλό για την Αιδηψό, Δροσιά-Αιδηψός 2-4

 


Εντυπωσιακή η Αιδηψός πέρασε με 4-2 μεσα από την Δροσιά κάνοντας ποδαρικό με τον καλύτερο τρόπο για την νέα χρονιά.Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλεύτηκαν όλες τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και κυρίως τα λάθη στην άμυνα των γηπεδούχων.

Στο 15 από ασιστ του Ζαχαράκη ο Ζουρμπουλής άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους δείχνοντας μια χαραμάδα ήλιου στον ουρανό και μάλιστα θα μπορούσε η γηπεδούχος να πάει με καλύτερο σκορ υπέρ της στην ανάπαυλα.

Στο δέυτερο ημίχρονο και σε διάστημα δύο λεπτών ήρθαν τα πάνω κάτω,στο 57από μακρινό γέμισμα ο Κυριάκου με σουτ έκανε το 1-1 και με την σέντρα ο Μπιμπάι από λάθος της άμυνας  γύρισε το ματς(1-2).

Στο 59' άμεσα υπήρξε η αντίδραση των γηπεδούχων οι οποίοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή Ζουρμπουλή από τον Γάσπαρη. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο παθών φέρνοντας το ματς στα ίσια..

Για να έρθει στο 63' ο Μπιμπάι να δώσει στον Κυριακού και ο τελευταίος να πραγματοποιήσει το 2-3.Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν όμως ήρθε στο 90' ο Κυριακού και να τελειώσει το ματς δίνοντας εμφατικό τόνο στην νίκη της ομάδας του.


Διαιτητές οι Βελέντζας, Αντωνίου Χ και Μπούρικας.


Δροσιά (Γ.Λάμπρου):

Σωτηρόπουλος, Διοκμετζίδης, Λάμπρου (79'Ζωγάκης), Αυλωνίτης, Κουτσαυλής, Δεληγιάννης, Ζουρμπουλής, Ζαχαράκης, Λάμπρου Γ, Κουζούλογλου, Φρυγανάς(54'Ελευθερίου).

Αιδηψός (Γ.Δημητρίου):

Μπιμπάι, Φώτου, ΒασιλείουΙ, Γιουκάι (75'Πλανάι), Γάσπαρης, Καπλανάι, Βασιλείου Χ (46'Σούμπασης), Αναγνώστου (67'Γκοτσάι), Κυριάκου, Μπιμπάι Ι.