Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με γκόλ στο 90' γύρισε με άδεια χέρια από την Λάρισα... Ηρακλής Λάρισας-Αρτάκη 1-0

 




Με γκόλ ακριβώς στο τελευταίο λεπτό, η Αρτάκη υπέστη ήττα στο L.FC Arena από τον πρωτοπόρο Ηρακλή Λάρισας με 1-0. Το σκορ αδικεί τους Ευβοιώτες καθώς πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση κινδυνεύοντας ελάχιστα στο ματς.

Στο τελευταίο λεπτό η χρυσή αλλαγή(86') των γηπεδούχων ο νεαποκτηής Παπαδόπουλος με πλασέ μέσα απο την περιοχή νίκησε τον Ντουμάνη χαρίζοντας στη ομάδα του την μεγάλη νίκη.

Η Αρτάκη με κύριο μοχλό στην επίθεση τον πολύ δραστήριο Παπαδάκη έφτασε αρκετές φορές με αξιώσεις στα καρέ του Παπαγιάννη όμως ο τελευταίος είπε όχι σε πολλές απο αυτές.

Στο 23' ωραίο σουτ του Στάρις έξω από την περιοχή ο Παπαγιάννης απέκρουσε με τις γροθιές, στο 26 σέντρα σουτ του Παπαδάκη ο Μεγάλος δεν μπόρεσε με προβολή να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και στο 64' από ωραία αντεπίθεση ο Ζαχαρόπουλος αστόχησε. Στο 67' ο Παπαγιάννης είπε πάλι όχι σε σουτ του Ζυγκερίδη.

Απο την πλευρά τους οι γηπεδούχοι μία μόνο καλή φάση στο 47'όταν ο Γκαλίτσιος μέσα στην περιοχή έχασε την ευκαιρία και στην συνέχεια έδιωξε σωτήρια ο Ντουμάνης.

Πολύ καλή η Αρτάκη αδικείται από το αποτέλεσμα και θα μπορούσε κάλλιστα να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι σε μια ομάδα που απο τώρα απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής αφού το ματς του Υπάτου με τον Ατρ.Παλαμά αναβλήθηκε.


Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Τσιγαρίδας, Φαρμάκης και Γάκος (Φθιώτιδας).


Ηρακλής Λάρισας(Χρ. Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Μπαλαμώτης, Κουτσούκης (90'Τάρτας), Γκαλίτσιος, Δολοντσάκης, Αγρόδημος, Ναρίνογλου (46'Μπραγκαμόντε), Μπάμης (86'Παπαδόπουλος), Αλεξίου, Χασομέρης, Γκίκα(63'Κακαβίτσης).

Αρτάκη(Μ. Γκόφας): Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Στάρις, Τσούπρος, Καραμπάς, Κωνσταντίνου, Παπαδάκης, Ζαχαρόπουλος, Ζυγκερίδης, Ντράγκαν, Μεγάλος (78'Χατζηστάμου).